Ακολουθεί η λίστα με όλες τις ταινίες που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό το μήνα. O Νοέμβριος μας φέρνει νέους τίτλους, όπως το κοινωνικό δράμα “Rustin”.

01/11/2023

Εγκλεισμός | Locked In

Μια νοσοκόμα προσπαθεί να μάθει τα μυστικά των τραυμάτων μιας ασθενούς σε κώμα και ανακαλύπτει τον ανταγωνισμό, την απιστία, την προδοσία και τον φόνο πίσω από αυτά.

03/11/2023

Νταϊάνα Νάιαντ | NYAD

Η Νταϊάνα Νάιαντ στα 60 της αποφασίζει να κατακτήσει ένα όνειρο ζωής: να κολυμπήσει από την Κούβα στη Φλόριντα, διασχίζοντας πάνω από 100 μίλια σε ανοιχτή θάλασσα.

10/11/2023

The Killer
Μετά από μια μοιραία αστοχία, ένας εκτελεστής μάχεται τα αφεντικά του –και τον εαυτό του– σε ένα διεθνές κυνηγητό εκδίκησης που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

17/11/2023

Ράστιν | Rustin

Ο ακτιβιστής Μπάγιαρντ Ράστιν βιώνει ρατσισμό κι ομοφοβία ενώ προσπαθεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας των πολιτικών δικαιωμάτων με την Πορεία στην Ουάσινγκτον το 1963.

Last Call for Istanbul L to R Beren Saat as Serin Kivanç Tatlitug as Mehmet in Last Call for Istanbul Cr Courtesy of Netflix © 2023

24/11/2023

Τελευταία Αναγγελία για Κωνσταντινούπολη | Last Call for Istanbul

Μια τυχαία συνάντηση στο αεροδρόμιο οδηγεί δύο παντρεμένους σε μια αξέχαστη νύχτα στη Νέα Υόρκη γεμάτη έξαψη, πόθο και πειρασμό.

24/11/2023

Γαμήλια Παιχνίδια | Wedding Games
Όταν ο Άλεξ και η Εύα αποφασίζουν να ανταλλάξουν όρκους στο σημείο που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, διάφορα ξεκαρδιστικά λάθη ανατρέπουν το ταξίδι τους στην εκκλησία.

17/11/2023

Believer 2

Ένας ντετέκτιβ συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια πίσω από τη μεγαλύτερη οργάνωση ναρκωτικών της Ασίας και το αφεντικό της, με το οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Κεντρική φωτογραφίας θέματος: Rustin. (L to R) Frank Harts as Jim Farmer, Glynn Turman as A. Philip Randolph, Colman Domingo as Bayard Rustin, and Maxwell Whittington-Cooper as John Lewis in Rustin. Cr. David Lee/Netflix © 2023

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Όλες οι σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα – Νοέμβριος 2023

Πηγή Άρθρου

Share.