Ο Conan Gray συνεργάζεται με τον θρυλικό παραγωγό Max Martin στο νέο τραγούδι του.

Μία νέα εποχή ξεκινά για τον βασιλιά της pop της Gen Z, Conan Gray, ο οποίος κυκλοφορεί ένα ατελείωτα ακαταμάχητο νέο single και music video με τίτλο «Never Ending Song».

Με τη βοήθεια των φωτεινών και τολμηρών ήχων του συνθεσάιζερ, το «Never Ending Song» ανανεώνει τη New Romantic ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’80 με το στυλ και το πνεύμα του 21ου αιώνα μέσα από την παραγωγή του θρυλικού Max Martin.

Ο Conan Gray εξηγεί σχετικά με το «Never Ending Song»: «Αφορά μία ιστορία τόσο παλιά όσο και ο κόσμος και κάτι που όλοι έχουμε περάσει, δηλαδή μία οδυνηρή, θυελλώδη σχέση που δεν φαίνεται να πεθαίνει ποτέ, όσες φορές και αν την σκοτώσεις».

Διαφήμιση

«Η ιστορία απλά συνεχίζεται και συνεχίζεται. Ίσως αυτό να είναι σχεδιασμένο, ή ίσως κατά βάθος δεν θέλετε να τελειώσει ποτέ. Πάντα μου άρεσε να μεταμφιέζω τη θλίψη μου πίσω από αισιόδοξη μουσική», συνεχίζει.

«Έτσι αντιμετώπιζα τη ζωή. Ποτέ δεν μου αρέσει να παίρνω τον εαυτό μου πολύ στα σοβαρά – η ζωή είναι αρκετά οδυνηρή όπως είναι», λέει γελώντας και προσθέτει: «Ήθελα να κάνω κάτι που να μοιάζει με μια αληθινή αντανάκλαση του εαυτού μου αυτές τις ημέρες».

«Έμοιαζε με μία γιορτή των συναισθημάτων και όχι με ένα πένθος γι’ αυτά. Είναι όμορφο που έχουμε τη δυνατότητα να μεγαλώνουμε και να αλλάζουμε μαζί. Το “Never Ending Song” είναι η αρχή μίας ιστορίας», αναφέρει.

Με αφορμή την κυκλοφορία του single και της έναρξης ενός νέου κεφαλαίου, μυστηριώδεις αφίσες εντοπίστηκαν σε όλο τον κόσμο με ένα αινιγματικό μήνυμα που οδηγούσε στη διεύθυνση foodheavengrocery.com.

Η σελίδα διέθετε μία διακριτική ωδή στο music video του «Never Ending Song» που ζητούσε ζητά από τους θαυμαστές να αναλάβουν τη νυχτερινή βάρδια του Conan Gray.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Conan Gray εμφανίστηκε με ένα custom-made σύνολο Balmain στο Met Gala 2023 στη Νέα Υόρκη. Αμέσως συμπεριλήφθηκε μεταξύ των πιο καλοντυμένων της βραδιάς από μέσα ενημέρωσης όπως τα Vogue, Esquire, Teen Vogue, Insider, NPR και πολλά άλλα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Conan Gray έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αναγνωρισμένους pop stars και τραγουδοποιούς της γενιάς του.

Φημίζεται για τους αυθεντικούς στίχους και την πρωτοτυπία του σε κάθε πτυχή της καριέρας του, ενώ οι πολυπλατινένιες επιτυχίες του «Heather» (που απέκτησε το δικό της λήμμα στο Urban Dictionary) και «Maniac», έχουν κατακτήσει την κορυφή των streaming charts και έχουν διαμορφώσει την κουλτούρα της Gen Z σε όλο τον κόσμο.

Ο Conan Gray έχει εμφανιστεί σε κατάμεστος χώρους σε όλο τον κόσμο, ενώ μόνο η περιοδεία του ως headline το 2022 ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 300.000 εισιτήρια και έκανε στάσεις σε θρυλικούς χώρους όπως το Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη, το Greek Theatre στο Λος Άντζελες και το Eventim Apollo στο Λονδίνο.

Το 2023, ο Conan Gray εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο με το πολυαναμενόμενο νέο single «Never Ending Song».

Πηγή Άρθρου

Share.