Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart διατηρείται για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα το νέο τραγούδι «Ελπίδα» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Παράλληλα, παραμένει για τρίτη συνεχόμενη  εβδομάδα και στο No. 1  του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες μεταδόσεις του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου στα ραδιόφωνα της Ελλάδας.

Το «Ελπίδα» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού και με την κυκλοφορία του δίνει συνέχεια στα εξαιρετικά επιτυχημένα singles του άλμπουμ.

Διαφήμιση

Το «Ελπίδα» είναι το πέμπτο τραγούδι από το άλμπουμ «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού που ανεβαίνει στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Προηγήθηκαν, το «Ηλιοβασίλεμα», το οποίο κυριάρχησε για 12 συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1  του Ελληνικού Airplay Chart, το «Ελεύθερος» (1 εβδομάδα), το «Τίποτα Εσύ», (3 συνεχόμενες εβδομάδες) και το «Τελικά» σε συνεργασία με τον Rack (9 συνεχόμενες εβδομάδες).

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτήν την εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Αργυρός διαθέτει δύο τραγούδια στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Εκτός από το «Ελπίδα» στο No. 1, στο No. 12 βρίσκεται το «Ματώνουν Οι Σκέψεις» με τον Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη, το οποίο έχει ανέβει έως το No. 3.

Νέες είσοδοι

«30 – 40» – ΜΕΛΙSSES (No. 13)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο το νέο single «30 – 40» από τις ΜΕΛΙSSES.

Το «30-40» είναι ένας ύμνος στην αγάπη, με δυναμικό ρυθμό, disco επιρροές και την αστείρευτη ενέργεια που διακρίνει τις ΜΕΛΙSSES.

Τη μουσική και τους στίχους του «30 – 40» υπογράφουν οι ίδιες οι MEΛΙSSES.

Το «30 – 40» είναι το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορούν οι ΜΕΛΙSSES μετά την επιτυχία «Crayon», που κυριάρχησε για επτά συνολικά εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και τέσσερις εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart και εξακολουθεί να έχει μία θέση στην κατάταξη.

«Οδός Μοναξιάς» – Νίκος Οικονομόπουλος (No. 19)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο επίσης το νέο τραγούδι «Οδός Μοναξιάς» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Το «Οδός Μοναξιάς» είναι μία ροκ μπαλάντα που ζωντανεύει με τη μοναδική ερμηνεία του ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπως μόνο εκείνος μπορεί, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του.

Τη μουσική του «Οδός Μοναξιάς» υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην Ελένη Γιαννατσούλια, ένα δίδυμο που έχει χαρίσει στον Νίκο Οικονομόπουλο πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Διαφήμιση

Την ίδια στιγμή, στο Top 20 παραμένει η επιτυχία «Πρέπει Δεν Πρέπει» του Νίκου Οικονομόπουλου, που βρέθηκε για πέντε εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και τρεις εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Πηγή Άρθρου

Share.