Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart διατηρείται για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα το τραγούδι «Crayon» από τις ΜΕΛΙSSES.

Το «Crayon» είναι το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι από τις ΜΕΛΙSSES που ανεβαίνει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart, μετά «Για Μένα Βράδιασε», το οποίο εμφανίστηκε στην κορυφή για δύο συνολικά εβδομάδες και έχει γίνει χρυσό στις υπηρεσίες streaming.

Τα ίδια χνάρια ακολουθούν οι ΜΕΛΙSSES και με το «Crayon», το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο και έχει γίνει ήδη πλατινένιο στις υπηρεσίες streaming.

Διαφήμιση

Παράλληλα, το «Crayon» έχει κυριαρχήσει και για δύο συνεχόμενες εβδομάδα και στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου.

Νέες είσοδοι

«Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)» – Ελένη Φουρέιρα (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart εμφανίζεται για πρώτη φορά το τραγούδι «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)» της Ελένης Φουρέιρα.

Το «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)» είναι ένα μοντέρνο pop anthem που περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ της Ελένης Φουρέιρα με τίτλο «Poli_Ploki».

Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει 1,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το music video του και αγγίζει τα 3 εκατομμύρια streams στην πλατφόρμα του Spotify, συνεχίζοντας τις επιτυχίες της Ελένης Φουρέιρα.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Πηγή Άρθρου

Share.