Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει για όγδοη συνολικά εβδομάδα το τραγούδι «Ελπίδα» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Παράλληλα, επιστρέφει για όγδοη εβδομάδα και στο No. 1  του Μικτού Airplay Chart με τις συνδυασμένες μεταδόσεις του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου στα ραδιόφωνα της Ελλάδας.

Το «Ελπίδα» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού και με την κυκλοφορία του δίνει συνέχεια στα εξαιρετικά επιτυχημένα singles του άλμπουμ.

Διαφήμιση

Το «Ελπίδα» είναι το πέμπτο τραγούδι από το άλμπουμ «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού που ανεβαίνει στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Προηγήθηκαν, το «Ηλιοβασίλεμα», το οποίο κυριάρχησε για 12 συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1  του Ελληνικού Airplay Chart, το «Ελεύθερος» (1 εβδομάδα), το «Τίποτα Εσύ», (3 συνεχόμενες εβδομάδες) και το «Τελικά» σε συνεργασία με τον Rack (9 συνεχόμενες εβδομάδες).

Νέες είσοδοι

«Πόσο Θέλω» – Αντώνης Ρέμος & Mente Fuerte (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο το νέο τραγούδι «Πόσο Θέλω» του Αντώνη Ρέμου και του Mente Fuerte.

Το «Πόσο Θέλω» είναι ένα σύγχρονο τραγούδι, που συνδυάζει δύο διαφορετικές καλλιτεχνικές εκφράσεις και αποκαλύπτει τη χημεία μεταξύ του Αντώνη Ρέμου και του Mente Fuerte.

Το «Πόσο Θέλω» θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου, την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη μετά από επτά ολόκληρα χρόνια.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Πηγή Άρθρου

Share.