Η αυλαία της φετινής σεζόν του My Style Rocks έπεσε με ένα εντυπωσιακό τελικό και την ανάδειξη της Όλγας Κοτλιδά μεγάλης νικήτριας του διαγωνισμού!

Οι πέντε φιναλίστ έβαλαν τα δυνατά τους για να καταπλήξουν την κριτική επιτροπή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που ήταν και εκείνο που πήρε την τελική απόφαση.

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε με τον δικό της μοναδικό τρόπο την κριτική επιτροπή. Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης περπάτησαν για τελευταία φορά φέτος την πασαρέλα του MY STYLE ROCKS και αναπόλησαν με συγκίνηση στιγμές του διαγωνισμού.

Η πασαρέλα ξεκίνησε με την Σελένη Φωτιάδη και ακολούθησαν η Όλγα Κοτλιδά, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Emilia Vodos και η Αναστασία Σαμαρά. Το πρώτο μέρος του διαγωνισμού δεν φάνηκε να πηγαίνει όπως ήλπιζαν και η κριτική επιτροπή αποφάσισε να μην… αποφανθεί την αποχώρηση κάποιας διαγωνιζόμενης και να περάσουν όλες στην επόμενη φάση.

Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού με τις Gala εμφανίσεις σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις με τις fashionistas να έχουν μελετήσει καλά τα looks τους. Όμως στην τελευταία φάση μπορούσαν να προκριθούν μόνο δύο. Πρώτη αποχώρησε η Νικόλ Δεσποτοπούλου, ακολουθήσε η Αναστασία Σαμαρά ενώ τρίτη αναδείχθηκε η Σελένη Φωτιάδη. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο πλατό με τις διαγωνιζόμενες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Οι γραμμές άνοιξαν για το τηλεοπτικό κοινό το οποίο έπρεπε να επιλέξει την αγαπημένη του fashionista μεταξύ της Emilia Vodos και της Όλγα Κοτλιδά. Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν εκείνη που ανακοίνωσε το όνομα της μεγάλης νικήτριας του My Style Rocks και του επάθλου αξίας 30.000 ευρώ.

Το ταξίδι του My Style Rocks ολοκληρώθηκε για φέτος μετά από περισσότερες από 900 εμφανίσεις των διαγωνιζομένων. Ένας διαγωνισμός που δεν έχει σημασία το κόστος των ρούχων που φοράς αλλά το styling που έχεις κάνει αφού φέτος η αξία των ρούχων που είδαμε κυμάνθηκε από 2 έως 5.000 ευρώ. Αθροιστικά στα gala οι νικήτριες κέρδισαν 37.500 ευρώ ενώ είδαν σημαντική αύξηση στο κοινό τους στα social media!

Το My Style Rocks επιστρέφει με τη νέα σεζόν για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες στιλιστικές συγκινήσεις! Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν και περιμένουν τις επίδοξες fashionistas!

Πηγή Άρθρου

Share.