Τα δύο μέρη του «Endless Summer Vacation» αντιπροσωπεύουν τις διαφορές της ημέρας και της νύχτας, όπως εξήγησε η Miley Cyrus.

Το νέο άλμπουμ «Endless Summer Vacation» της Miley Cyrus κυκλοφορεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου και η pop star απαντά στα τελευταία ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα.

Μεταξύ άλλων, μία από τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες υποστήριζε ότι η Miley Cyrus θα μπορούσε να κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ αυτή τη χρονιά.

Σε ένα απόσπασμα από το επερχόμενο μουσικό πρόγραμμα «Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)», που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της, η Miley Cyrus αποκάλυψε ποια είναι στην πραγματικότητα τα σχέδιά της.

Διαφήμιση

Η Miley Cyrus εξήγησε ότι για λόγους που αφορούν το θέμα του άλμπουμ, αποφάσισε να χωρίσει το «Endless Summer Vacation» σε δύο μέρη που θα έχουν αντίστοιχα τους τίτλους «AM» (προ μεσημβρίας) και «PM» (μετά μεσημβρίας).

Τα δύο μέρη του άλμπουμ συμβολίζουν διαφορές της ημέρας και της νύχτας. Όπως ανέφερε η Miley Cyrus, το «AM» αντιπροσωπεύει το πρωί και το «PM» αντιπροσωπεύει τη νύχτα.

«Το πρωί, για εμένα, είναι μία πιθανή στιγμή νέων δυνατοτήτων, είναι μία νέα ημέρα που αναδύεται», σχολίασε η τραγουδίστρια σχετικά με το πρώτο μέρος του «Endless Summer Vacation».

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος του νέου άλμπουμ της, ανέφερε: «Η νύχτα είναι μία στιγμή για να χαλαρώσετε, να ανακάμψετε ή να βγείτε έξω και να ζήσετε μία πιο άγρια πλευρά».

«Το Λος Άντζελες έχει πολύ από αυτό, βγαίνεις έξω και αισθάνεσαι ότι έχεις πρόβλημα, βράζεις από μέσα προς τα έξω, κάτι που με εμπνέει πολύ», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η Miley Cyrus δεν έχει αποκαλύψει μέχρι αυτή τη στιγμή ποια τραγούδια του «Endless Summer Vacation» θα ανήκουν στην πλευρά «AM» και ποια τραγούδια θα βρίσκονται στην πλευρά «PM».

Όπως φαίνεται, η μεγάλη επιτυχία «Flowers» της Miley Cyrus θα περιλαμβάνεται στην πρώτη πλευρά – «AM» – του άλμπουμ, καθώς είναι το τραγούδι με το οποίο ξεκινά το «Endless Summer Vacation».

Στο «Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)» του Disney+, η Miley Cyrus θα ερμηνεύσει ζωντανά οκτώ τραγούδια από το νέο άλμπουμ της, συμπεριλαμβανομένου του «Flowers» και την κλασική επιτυχία της «The Climb».

Πηγή Άρθρου

Share.