Η Miley Cyrus θα τραγουδήσει για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της «Endless Summer Vacation».

Η Miley Cyrus θα γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Endless Summer Vacation» φέρνοντας τα περίφημα «Backyard Sessions» στην πλατφόρμα του Disney+.

Σε παραγωγή της Miley Cyrus, της βραβευμένης εταιρείας δημιουργικής παραγωγής RadicalMedia, της HopeTown Entertainment, της Crush Management και της Columbia Records, το «Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)» θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Για πρώτη φορά, η Miley Cyrus ερμηνεύει τραγούδια από το νέο άλμπουμ της «Endless Summer Vacation», συμπεριλαμβανομένου του hit single «Flowers».

Διαφήμιση

Αυτή τη στιγμή, το «Flowers» βρίσκεται στο Νο. 1 του Billboard Hot 100 στις ΗΠΑ για έξι συνεχόμενες εβδομάδες από την κυκλοφορία του και παράλληλα έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Η Miley Cyrus θα παρουσιάσει επτά επιπλέον τραγούδια από το νέο άλμπουμ της και μία από τις κορυφαίες κλασικές επιτυχίες της, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης μία guest εμφάνιση από τον Rufus Wainwright.

Οι κινηματογραφικές ερμηνείες της Miley Cyrus συνδυάζονται με αποκλειστικές συνεντεύξεις στο φημισμένο σπίτι του Λος Άντζελες όπου έζησε κάποτε ο Frank Sinatra και στο οποίο γυρίστηκε το μουσικό βίντεο για το «Flowers».

Με το «Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)», η Miley Cyrus, η οποία εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού, απευθύνει πρόσκληση στους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο για να τους προσφέρει μια εικόνα του νέου άλμπουμ της και του ανθρώπου που είναι σήμερα.

Τη σκηνοθεσία υπέγραψαν οι Jacob Bixenman και Brendan Walter, ενώ διευθυντής φωτογραφίας ήταν ο Marcell Rév.

Τα «Backyard Sessions» είναι μια σειρά που ξεκίνησε η Miley Cyrus το 2012.

Οι θαυμαστές της γοητεύτηκαν άμεσα από την εμπειρία να παρακολουθούν τη Miley Cyrus και την μπάντα της σε ένα ζεστό και υπαίθριο περιβάλλον και τα «Backyard Sessions» έγιναν γρήγορα ένα σημείο αναφοράς. Το «Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)» αποτελεί τη συνέχεια της σειράς.

Το νέο άλμπουμ της Miley Cyrus με τίτλο «Endless Summer Vacation» θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records / Sony Music στις 10 Μαρτίου.

Πηγή Άρθρου

Share.