Μετά το «Χάρισμα», η Χριστίνα Ιωακειμίδη ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Μέντιουμ», στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ του Σεράγεβο, που θα γίνει από τις 11 μέχρι τις 18 Αυγούστου.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιώργου Συμπάρδη, το «Μέντιουμ» είναι μια ιστορία ενηλικίωσης, γυρισμένη στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2022.

Υπόθεση της ταινίας «Μέντιουμ»

Στο μεταίχμιο της ενηλικίωσης και έχοντας χάσει πρόσφατα τη μητέρα της, η Ελευθερία έρχεται στην Αθήνα από την επαρχία για να επισκεφθεί την μεγάλη της αδερφή, την οποία βρίσκει ερωτευμένη και ετοιμόγεννη. Περιπλανώμενη στο Αυγουστιάτικο καμίνι μιας άγνωστης μεγαλούπολης που βράζει, γνωρίζει το ξύπνημα της σεξουαλικής επιθυμίας στο πρόσωπο του αινιγματικού Άγγελου, ο οποίος την παρασύρει στον εκκεντρικό του κόσμο και το ριψοκίνδυνο στρόβιλο του πρώτου έρωτα.

Σχετικά με το cast του φιλμ

Πρωταγωνιστούν, η πρωτοεμφανιζόμενη Αγγελική Μπεβεράτου στον ρόλο της Ελευθερίας, ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου στον ρόλο του Άγγελου, η Κατερίνα Ζησούδη στον ρόλο της Αλεξάνδρας της αδερφής της Ελευθερίας και η Μάρθα Φριντζήλα στον ρόλο της Αννας, του μέντιουμ και φίλης του Άγγελου.

Ταυτότητα ταινίας
Μέντιουμ

Σκηνοθεσία, Σενάριο: Χριστίνα Ιωακειμίδη
Παίζουν: Αγγελική Μπεβεράτου, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Κατερίνα Ζησούδη, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Νατάσα Εξηνταβελώνη και η Μάρθα Φριντζήλα.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Πέτρος Νούσιας
Μοντάζ: Στάμος Δημητρόπουλος
Μουσική: Τεντ Ρέγκλης
Σκηνικά: Δήμητρα Σουρλαντζή
Κοστούμια: Βασιλεία Ροζάνα
Ηχοληψία: Ξενοφών Κοντόπουλος
Μιξάζ: Ivan Andreev και Alexandar Simeonov
Παραγωγοί: Γιώργος Νούσιας, Λουίζος Ασλανίδης, Χριστίνα Ιωακειμίδη και Veselka Kyryakova.

Παραγωγή: Ekso Productions | Συμπαραγωγή με την Red Carpet

Η ταινία έχει πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της ΕΡΤ, του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, του Bulgarian National Film Centre και του ΕΚΟΜΕ

Πηγή Άρθρου

Share.