Μπορεί οι μετεωρολόγοι και η πολιτική προστασία να μας έχουν προετοιμάσει για ένα δυνατό κύμα καύσωνα το οποίο μάλιστα ονομάστηκε και «Κλέων», όμως η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη είναι… σκληρό καρύδι!

Παντός καιρού και με μοναδικό στόχο να διατηρεί την καλή φυσική της κατάσταση, η όμορφη Μελίνα η οποία είναι ελεύθερη φοιτητικών υποχρεώσεων και δεν έχει τόσο «πνιγμένο» πρόγραμμα, έχει αφοσιωθεί στη γυμναστική.

Μάλιστα απολαμβάνει την εκγύμνασή της με την καλή της φίλη Ευαγγελία Τσιορλίδα και μαζί «λιώνουν» στην προπόνηση προκειμένου να διατηρήσουν την τέλεια φόρμα τους και φυσικά την καλή φυσική τους κατάσταση.

Οι δυο τους, σε ένα βίντεο που ανέβασαν στο Tik Tok μάς έδειξαν τις ασκήσεις που κάνουν και παρ’ όλο που είναι αρκετά δύσκολες, κάνουν τα δύο κορίτσια να διοχετεύουν την ενέργειά τους και να το διασκεδάζουν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Όσοι γνωρίζουν τη Μελίνα Νικολαΐδη λένε πως γνώρισε και αγάπησε τον κόσμο της γυμναστικής μετά και τη σχέση που σύναψε με τον γνωστό personal trainer των επωνύμων Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που προπονούσε μεταξύ άλλων και τη μητέρα της Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα η τραγουδίστρια γνώρισε τον Αλέξανδρο μέσα από την Έλλη Κοκκίνου η οποία επίσης έχει αφεθεί στα χέρια του για να διατηρείται σε φόρμα.

Πηγή Άρθρου

Share.