Ενώ η Mel B ήταν «πολύ καλή» στο να κρύβει την αλήθεια, πιστεύει ότι οι κοντινοί άνθρωποί της είχαν υποψιαστεί τι συνέβαινε.

Η Mel B πιστεύει ότι οι Spice Girls γνώριζαν ότι ζούσε σε έναν κακοποιητικό γάμο.

Η 47χρονη τραγουδίστρια χώρισε με τον πρώην σύζυγό της Stephen Belafonte το 2017 και ισχυρίστηκε ότι είχε υποστεί ψυχολογική και σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια των δέκα ετών του γάμου τους, κατηγορίες που ο Belafonte έχει αρνηθεί.

Ενώ η Mel B πιστεύει ότι οι κοντινοί άνθρωποί της είχαν υποψιαστεί τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες, υποστηρίζει ότι ήταν «πολύ καλή» στο να κρύβει την αλήθεια.

Διαφήμιση

Όταν ρωτήθηκε αν τα υπόλοιπα μέλη των Spice Girls γνώριζαν για την κακοποίηση που είχε υποστεί, η Mel B είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «Newsnight» του BBC: «Ναι, νομίζω ότι κάποιες από αυτές το καταλάβαιναν σιγά – σιγά».

«Αλλά εγώ ήμουν, ξέρετε, ήμουν μέσα σε αυτό για δέκα χρόνια, ήμουν πολύ καλή στο να κρύβω πράγματα, ειδικά ό,τι είχε να κάνει με τον τότε σύζυγό μου και τι έφερνα στο σπίτι ή από τι είχα μόλις έρθει», πρόσθεσε.

Η Mel B παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ακόμα συνήθειες και συμπεριφορές από τον γάμο της που θα την ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής της.

«Πάντα θα πρέπει να ζω με αυτό που μου συνέβη και θα με συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής μου. Για παράδειγμα, το πρώτο πράγμα που μου είπε η μητέρα μου ήταν: “Λοιπόν, τώρα που ξέφυγες από αυτόν είσαι καλά”», είπε.

«Όχι, αν μη τι άλλο, ο κόσμος σου ανατρέπεται εντελώς, γιατί αν έχεις, είτε είσαι σε μια κακοποιητική σχέση για μια ώρα, μια ημέρα, ένα μήνα, ένα χρόνο, δέκα χρόνια, υπάρχουν πράγματα που σου κάνει ένα κακοποιητικό άτομο που δεν θα σε αφήσουν ποτέ – από το να σου λέει κυριολεκτικά τι δεν πάει καλά με σένα, να σε βάζει σε συγκεκριμένες καταστάσεις, όπου νιώθεις τόσο ταπεινωμένη», εξήγησε.

«Τα πιο απλά πράγματα, όπως το να ντυθείς το πρωί – τι να φορέσω;», συνέχισε.

«Έχω συνηθίσει να μου λένε τι να φορέσω με τόσο επιθετικό τρόπο που αυτά είναι πράγματα που δεν χρειάστηκε να σκεφτώ. Δεν μου επιτρεπόταν να οδηγήσω, οπότε πρέπει να μάθω τα πάντα από την αρχή», ανέφερε η Mel B.

Πηγή Άρθρου

Share.