Τα πρώτα πλάνα από τον τρίτο κύκλο του «Only Murders In The Building».

Καθώς συνεχίζει να μεγαλώνει η προσμονή για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Only Murders In The Building», στην οποία πρωταγωνιστεί η Selena Gomez, το Hulu έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για τα νέα επεισόδια και την εμφάνιση ενός από τους πολλούς επερχόμενους guest stars: της Meryl Streep.

Το teaser ξεκινάει με μια δραματική νότα, καθώς ένας ακόμα θάνατος αφήνει εντελώς σοκαρισμένους τους πρωταγωνιστές Mabel Mara (Selena Gomez), Charles-Haden Savage (Steve Martin) και Oliver Putnam (Martin Short).

Οι θεατές θα θυμούνται ότι η δεύτερη σεζόν του «Only Murders In The Building» τελείωσε με τον θάνατο του Paul Rudd, ο οποίος κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της σκηνοθετικής επιστροφής του χαρακτήρα του Martin Short.

Διαφήμιση

«Αλήθεια, συνέβη πάλι αυτό;», λέει ο Oliver με δυσπιστία σχετικά με τον νέο θάνατο. Η Mabel αστειευόμενη σχολιάζει: «Λοιπόν, ξέρεις, ποιοι είμαστε χωρίς μία ανθρωποκτονία;»

Κατά τη διάρκεια του σύντομου αποσπάσματος, αποκαλύπτεται ότι η Meryl Streep είναι ένα από τα μέλη του καστ στην κακότυχη θεατρική παράσταση του Oliver Putnam (Martin Short) στο Broadway, που είχε ήδη παρουσιαστεί στο τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Η Meryl Streep θα εμφανιστεί στον ρόλο μίας από τις ηθοποιούς του θιάσου με επικεφαλής τους Charles-Haden Savage (Steve Martin) και Ben Glenroy (Paul Rudd), ο οποίος πέθανε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του έργου ένα χρόνο μετά.

«Θεέ μου, εγώ είμαι. Ω, λυπάμαι. Εγώ είμαι, έτσι δεν είναι;», λέει η Meryl Streep κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του έργου, όταν συνειδητοποιεί ότι όλοι οι άλλοι την περιμένουν να διαβάσει τα λόγια της.

Ενώ η προσθήκη της Meryl Streep στο καστ του «Only Murders In The Building» αποκαλύφθηκε πρώτα από τη Selena Gomez, αυτά είναι τα πρώτα πλάνα από συμμετοχή της στην τρίτη σεζόν της σειράς, η οποία θα επικεντρωθεί στον θάνατο του Ben.

Η Meryl Streep δεν είναι ο μοναδικός μεγάλος αστέρας που θα συμμετάσχει στα νέα επεισόδια του «Only Murders In The Building».

Ο Jesse Williams («Grey’s Anatomy») θα υποδυθεί έναν δημιουργό ντοκιμαντέρ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση και η Ashley Park («Emily In Paris»), θα υποδυθεί την Kimber, μία νεαρή κοπέλα του Broadway, η οποία κάνει επίσης μία σύντομη εμφάνιση στο teaser της τρίτης σεζόν.

Επιπλέον, η Jane Lynch θα επιστρέψει στον ρόλο της κασκαντέρ του Charles, της Sazz Pataki. «Με έχουν καλέσει να επιστρέψω», δήλωσε στο ET, επιβεβαιώνοντας: «Έχω ένα επεισόδιο».

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για τον τρίτο κύκλο, το «Only Murders In The Building» αναμένεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στο Hulu και στο Disney+ αυτό το καλοκαίρι, όπως έγινε και με την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν.

Πηγή Άρθρου

Share.