Καθηλωτικό φαίνεται να είναι και το σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαύρο ρόδο, όπως και τα προηγούμενα. «Είχαμε βρει το δρόμο μας είχαμε ορκιστεί ότι θα είμαστε για πάντα μαζί δε γίνεται να τα ξέχασες όλα αυτά σαν να μην έγιναν ποτέ» λέει ο Πέτρος στην Ελισάβετ. Δείτε στο happytv.gr απόσπασμα πριν την προβολή του επεισοδίου.

Πέτρος: Περίμενε, περίμενε. Σου έκανα μία ερώτηση και μετά από όσα ζήσαμε δεν νομίζω ότι μου αξίζει να με αγνοείς και να σηκώνεσαι να φεύγεις χωρίς να μου απαντήσεις. Αν δεν υπάρχει μίσος μέσα σου για μένα τότε τι υπάρχει;

Ελισάβετ: Δεν υπάρχει μίσος. Από εκεί και πέρα όμως στη ζωή του καθενός υπάρχει αυτό που του κάνει να νιώθει καλά και για μένα αυτό είναι η πίστη μου στο Θεό.

Πέτρος: Δηλαδή για μένα υπάρχουν μόνο αυτοί οι κάφροι που ντύθηκαν καλόγριες; Αυτό μου λες.

Ελισάβετ: Αυτά είναι απλά γεγονότα, που μας έδειξαν την αγεφύρωτη απόσταση που υπάρχει ανάμεσα. Ας μη μείνουμε στα γεγονότα, αλλά στο νόημα, στο δίδαγμα.

Πέτρος: Καταλαβαίνω ότι ήταν απανωτά τα σοκ για σένα εκείνο το βράδυ, με βρήκες σε ένα ξένο σπίτι μεθυσμένο λιώμα, είδες όλες αυτές τις καφρίλες που έκαναν αυτοί οι παλιοί μου συμμαθητές αλλά δεν γίνεται αυτό να σβήσει τα πάντα. Είχαμε βρει το δρόμο μας είχαμε ορκιστεί ότι θα είμαστε για πάντα μαζί δε γίνεται να τα ξέχασες όλα αυτά σαν να μην έγιναν ποτέ.

Ελισάβετ: Κι όμως τα έχω ξεχάσει.

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή Άρθρου

Share.