Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο ρόδο» θα δούμε πως ο Βίκος, έχοντας μάθει ότι η Αλεξία θέλει να μιλήσει στη Φιλαρέτη για εκείνον, φτάνει στο μοναστήρι. Διαβάστε στο www.happytv.gr τις εξελίξεις.

Επεισόδιο 132 (Δευτέρα 26 Ιουνίου)
Ο Πέτρος μαθαίνει από την Αλεξία ότι ο Βίκος είναι το βιολογικό παιδί της Φιλαρέτης. H Αυξεντία περνάει τις τελευταίες της στιγμές στο μοναστήρι, μετανιωμένη. Ζητάει από την Ελισάβετ να φύγει από τη Μονή. Ο Θέμης μετά την είδηση, ότι ο Βίκος τελικά ζει, δίνει τα χέρια με την Ζαμάνου και της υπόσχεται ότι θα της τον φέρει νεκρό. Ο Φρέντι, όμως, έχει άλλα σχέδια για τον Καστρινό. Το δηλητήριο που του έχει δώσει έχει αρχίσει να επιδρά στο σώμα του και έτσι ο Καστρινός σωριάζεται μπροστά στα μάτια του Πέτρου.

Επεισόδιο 133 (Τρίτη 27 Ιουνίου)
Το κλίμα είναι πένθιμο στο μοναστήρι. Όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της Αυξεντίας. Η Αλεξία συναντά τη Φιλαρέτη, μα οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να της μιλήσει για τον Βίκο. Ο Καστρινός καταρρέει. Όταν συνέρχεται, αρνείται πεισματικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα συμπτώματά του, όμως, είναι πλέον πολύ σοβαρά. Ο Βίκος δίνει εντολή στον Φρέντι να προχωρήσει στη θανατηφόρα, τελική δόση. Η Τασούλα συναντιέται με τη Γιάννα και καταλαβαίνει ότι ο Σταυρίνος έχει λόγους που της ζητά να μην τον περιμένει. Όταν εκείνος το παραδέχεται, η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Μαζί με τον Σαράντο θα απαιτήσουν την αλήθεια και από τη Γιάννα.  Η Ελισάβετ καταρρέει μετά την κηδεία της Αυξεντίας. Ο Γεράσιμος την απομακρύνει από το μοναστήρι. Ο Βίκος, έχοντας μάθει ότι η Αλεξία θέλει να μιλήσει στη Φιλαρέτη για εκείνον, φτάνει στο μοναστήρι. Είναι αποφασισμένος να μην μάθει η μητέρα του την αλήθεια.  Συγκλονίζει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου – Δείτε το

Πηγή Άρθρου

Share.