Καθηλωτικό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο» που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη με διπλό επεισόδιο στις 21:00 στο MEGA.

Δείτε το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου:

Η Ευτυχία λέει στον σύζυγο της: «Δεν ξέρω άλλα από εκείνη την ώρα κάτι με τρώει. Έχω κακό προαίσθημα» και στη συνέχεια πηγαίνει στο μοναστήρι και αντικρίζει τον γιο της Γεράσιμο, νεκρό. Η Κασσιανή ρωτάει την Πολυξένη: «Γιατί με έχουν καλέσει εδώ;» (εννοώντας για ανάκριση) και η Πολυξένη της απαντάει «Προφανώς για τον ίδιο λόγο που κάλεσαν και εμένα. Το κινητό της Αυξεντίας βρέθηκε στο υπόγειο του Μπόγρη. Με τα δαχτυλικά σου αποτυπώματα επάνω.» Ο Βίκος λέει στην Φιλαρέτη «Έχω όμορφη μάνα.»

Στη συνέχεια θα δούμε πως η Αλεξία ρωτάει με έντονο ύφος τον Βίκο «Γιατί ήθελες να σκοτώσεις τον πατέρα μου, γιατί;» και στο σημείο αυτό φτάνει ο πατέρα της, ακούει την ερώτηση και απαντά ο ίδιος: «Θα σου πω εγώ γιατί».

Τέλος θα δούμε πως η Κασσιανή βρίσκεται στη φυλακή και παραλαλάει τον Μητροπολίτη να τη βγάλει από εκεί: «Βάλτε με σε ένα κελί, για όλη μου τη ζωή με επιτίμια, να προσεύχομαι, να πληρώσω για τις αμαρτίες μου, άλλα πάρτε με από εδώ.» λέει και ο Μητροπολίτης της απαντά: «Μπορείς να προσεύχεσαι και στη φυλακή». Δείτε το τρέιλερ

Πηγή Άρθρου

Share.