Στο εκατοστό ένατο επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο» θα δούμε πως η Αυξεντία έχει βρεθεί, αλλά η κατάστασή της όλο και χειροτερεύει. Διαβάστε στο www.happytv.gr τις εξελίξεις.

Επεισόδιο 109 (Τρίτη 16/5). Ο Βίκος παρακολουθεί με ενδιαφέρον το βίντεο της Κύρας και εξοργίζεται. Δίνει εντολή να του φέρουν αμέσως τον Παράσχο στην αποθήκη. Ο Παράσχος, όμως, αγνοείται. Στο σπίτι της Κύρας όλοι αναζητούν ένα στοιχείο για την εξαφάνισή της. Φαίνεται πως πλέον, η μόνη λύση, είναι η προσφυγή τους στην αστυνομία. Η Αυξεντία έχει βρεθεί, αλλά η κατάστασή της όλο και χειροτερεύει. Ο Σταυρίνος ζητά από τη Γιάννα να φύγουν μαζί ενώ εκείνη πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, στο σπίτι του, θα ζητήσει από την Τασούλα να μιλήσουν σοβαρά. Όλοι έχουν αρχίσει να σχολιάζουν τις αδιαθεσίες της Ελισάβετ. Εκείνη είναι ανύποπτη για το τι μπορεί στα αλήθεια να της συμβαίνει. Δέχεται να συνοδεύσει τον Λευτέρη στο γιατρό χωρίς να γνωρίζει ότι το ραντεβού είναι για εκείνη.

Συγκλονίζει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου – Δείτε το

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως:

  • Ο Βίκος κάνει μία ενδιαφέρουσα ανακάλυψη στο χρηματοκιβώτιο της Κύρας.
  • Η Αλεξία μαθαίνει μία πληροφορία που την κάνει πλέον να υποπτεύεται ότι η εξαφάνιση της Κύρας κρύβει κάτι πολύ πιο σκοτεινό.
  • Η συνάντηση της Αυξεντίας με τον Πέτρο είναι σπαρακτική.
  • Η Κασσιανή ακούει τη Φιλαρέτη και την Αυξεντία να ετοιμάζονται να μεταφέρουν τα οστά του Διακοσάββα.

Πηγή Άρθρου

Share.