Εκλογές 2023: H εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά. Οι εγχώριοι celebrities άσκησαν τα εκλογικά τους δικαιώματα, έτσι και η Μαίρη Συνατσάκη που πήγε να ψηφίσει μαζί με την μικρή της.

Στους celebrities στράφηκαν τα φώτα της δημοσιότητας και την ημέρα των εκλογών καθώς απασχόλησαν με τις ενδυματολογικές του επιλογές και τα όσα επέλεξαν να γράψουν στους λογαριασμούς τους στα sociale media.

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στην Καλλιθέα μαζί με την 6 μηνών κορούλα της, Ολίβια, προκειμένου να ψηφίσει και όλοι αναθαρρήσαμε βλέποντας την παρουσία της μικρής της στο εκλογικό περιβάλλον.

Η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και έγραψε στη λεζάντα: «Της λέω Λιβι σήκω πάμε Καλλιθέα να ψηφίσουμε! Ούτε εκατό χρόνια δεν έχουν περάσει από τότε που μας έδωσαν αυτό το δικαίωμα σε τούτη την χώρα. Σε βουλευτικές εκλογές, οι Ελληνίδες ψήφισαν για πρώτη φορά μόλις στις 19 Φεβρουαρίου του 1956. Τ’ακούς;! Πάμε λοιπόν πιτσίνι μου».

Η μικρή ξεχώρισε για την ενδυματολογική επιλογή που έκανε την ημέρα των εκλογών και άφησε το στίγμα της για τη νέα σεζόν. Το κίτρινο κορμάκι της είναι υπέροχο και ελπιδοφόρο!

Δείτε την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη στο Instagram:

Πηγή Άρθρου

Share.