Ο Κρατερός Κατσούλης μιλάει για τον τρόπο ζωής που έχει και για τη διαμαρτυρία των καλλιτεχνών.

Ο Κρατερός Κατσούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» αναφέρθηκε στις διαμαρτυρίες του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και στον τρόπο ζωής του.

«Σε σχέση με αυτό που έλεγα όσον αφορά τους ηθοποιούς, τους καλλιτέχνες και τα διπλώματά μας, είναι ότι εμείς οι άνθρωποι που έχουμε σχέση με την Τέχνη λόγω δουλειάς, είμαστε υποχρεωμένοι να καταλαβαίνουμε, να σκεφτόμαστε. Πρέπει να είσαι παρών, να καταλάβεις, να αντιληφθείς, να κατανοήσεις και μετά να βρεις τρόπο να το εκφράσεις», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αυτό αναγκαστικά μας κάνει σκεπτόμενους ανθρώπους ή μας κάνει να έχουμε περισσότερη αντίσταση στην πρόταση να είμαστε σε μία κατάσταση απραξίας και καταστολής. Άρα, για αυτό από καταβολής κόσμου όλα τα σχήματα εξουσίας δεν θέλουν τους καλλιτέχνες, γιατί είμαστε κάτι μυστήριοι τύποι που λέμε, κύριε γιατί;».

«Δεν χρειάζεται εμείς να δίνουμε τις απαντήσεις, αλλά να κάνουμε τις ερωτήσεις γιατί όταν δεν δίνεις εσύ τις απαντήσεις, δεν μπορεί ο άλλος να σου πει είσαι φασίστας, κομμουνιστής. Εγώ μια ερώτηση έκανα, είναι έτσι; Ισχύει ότι από το 2020 μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει δουλειά πάνω σε αυτό το θέμα; Περιμένεις την απάντηση. Δεν μπορεί πια να μην μας δίνουν απαντήσεις για κάποια πράγματα», συμπλήρωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Πηγή Άρθρου

Share.