«Δεν υπάρχει καλύτερη ταινία ή θέμα για το σκηνοθετικό ντεμπούτο μου», δήλωσε η Demi Lovato.

Η Demi Lovato θα σκηνοθετήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα βασιστεί στις προσωπικές εμπειρίες της από τα χρόνια που πέρασε στα φώτα της δημοσιότητας σε νεαρή ηλικία.

Η 30χρονη τραγουδίστρια θα κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο της με το «Child Star», ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους που έχει ως στόχο να «αποδομήσει τα σκαμπανεβάσματα και τις δυσκολίες του να μεγαλώνεις στο προσκήνιο μέσα από τον φακό μερικών από των πιο διάσημων πρώην παιδιών – σταρ του κόσμου», συμπεριλαμβανομένης της Demi Lovato.

Η Demi Lovato θα αναλάβει τη σκηνοθεσία μαζί με τη Nicola Marsh («Stay on Board: The Leo Baker Story», «Song Exploder»).

Διαφήμιση

Στους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται η OBB Pictures του Michael D. Ratner, η εταιρεία παραγωγής DLG της Demi Lovato και η SB Projects του Scooter Braun. Οι τρεις εταιρείες έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για τη σειρά ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil» της pop star, που έκανε πρεμιέρα στο SXSW το 2021 και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Το «Dancing With the Devil» ασχολήθηκε με τις μάχες της Demi Lovato με τον εθισμό και ιδιαίτερα μετά την παρ’ ολίγον θανατηφόρα υπερβολική δόση του 2018.

Το ντοκιμαντέρ με τον προσωρινό τίτλο «Child Star» θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Hulu το 2024.

Η υπηρεσία streaming ανήκει στην Disney, από την οποία η Demi Lovato ξεκίνησε την καριέρα της σε εφηβική ηλικία στην ταινία «Camp Rock» και στην τηλεοπτική σειρά «Sonny With A Chance».

Η Demi Lovato έχει εκφράσει ανοιχτά την κριτική της για εκείνη την εποχή του Disney Channel.

«Υπήρχε αυτός ο ακραίος φόρτος εργασίας που νομίζω ότι μας άσκησε μεγάλη πίεση και γι’ αυτό κάποιοι από εμάς στράφηκαν στο… Εγώ προσωπικά στράφηκα στο, αν πρόκειται να εργαστώ σαν ενήλικας, θα διασκεδάσω σαν ενήλικας. Και αυτό, στα 16-17, δεν ήταν καθόλου υγιές», είπε πέρυσι στο podcast «Call Her Daddy» της Alex Cooper.

Το ντοκιμαντέρ «Child Star» θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με πρώην παιδιά – σταρ, αν τα ονόματά τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Μέσα από προσωπικές συζητήσει με επικεφαλής την Demi Lovato, ειλικρινά στιγμιότυπα και αρχειακό υλικό από όλα τα άτομα που θα εμφανιστούν στο ντοκιμαντέρ, το «Child Star» αναμένεται να «προχωρήσει πέρα από τις παραδοσιακές ιστορίες που βλέπουμε σε δημοσιεύματα και ταμπλόιντ για να εξετάσει τη μεταβαλλόμενη φύση του να μεγαλώνεις σε έναν όλο και πιο συνδεδεμένο και δημόσιο κόσμο».

«Δεν υπάρχει καλύτερη ταινία ή θέμα για το σκηνοθετικό ντεμπούτο μου από αυτή την ιστορία, η οποία είναι αρκετά οικεία για εμένα», δήλωσε η Demi Lovato.

«Το έργο μας ρίχνει φως σε σημαντικά μηνύματα σχετικά με το πώς είναι να μεγαλώνουμε στα φώτα της δημοσιότητας, να μαθαίνουμε να προστατεύουμε τα όριά μας και να γινόμαστε ενεργοί υποστηρικτές της μοίρας μας», συνέχισε.

«Νιώθω ταπεινότητα που μπορώ να μάθω από τα άτομα που έχουν ζήσει τη μοναδική εμπειρία του παιδικού σταρ και να μοιραστώ τις ιστορίες τους στην ταινία μας», σημείωσε.

Διαφήμιση

Η Belisa Balaban, Ανώτερη Αντιπρόεδρος Ντοκιμαντέρ στο Hulu Originals, ανέφερε: «Στο επίκεντρο των ντοκιμαντέρ μας βρίσκονται αφηγητές με ξεχωριστό υπόβαθρο και οπτική γωνία, που δεν αφήνουν καμία σελίδα της ιστορίας τους ανεκμετάλλευτη. Οι εμπειρίες από πρώτο χέρι και οι προσωπικές σχέσεις της Demi παρουσιάζονται με τόλμη σε αυτή την οδυνηρή και διερευνητική ταινία».

«Το κοινό μας ενδιαφέρεται εδώ και καιρό να εμβαθύνει στις λεπτομέρειες της pop κουλτούρας και η ιστορία της Demi – με τις σκληρές αλήθειες και τα πάντα – ταιριάζει μοναδικά στις ιστορίες που αισθανόμαστε τυχεροί να αφηγούμαστε στο Hulu», πρόσθεσε.

Πηγή Άρθρου

Share.