Η Καίτη Ιμπροχώρη μία από της σπουδαιότερες ηθοποιούς της γενιάς της, απόφοιτη της Σχολής του Ωδείου Αθηνών. Οι φανατικοί του Ρετιρέ τη γνωρίζουν ως «Καίτη», γειτόνισσα της Κατερίνας και της κ. Ειρήνης.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα βρεθεί απόψε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση της στην εκπομπή, πριν την προβολή της:

Δείτε τις φωτογραφίες

Στο σημερινό επεισόδιο «The 2Night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται και την Καίτη Ιμπροχώρη. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία της στο θέατρο και «ζωντανεύει» με τις αφηγήσεις της στιγμές που έζησε στο πλευρό μεγάλων πρωταγωνιστών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μεταξύ άλλων, περιγράφει τον αυστηρό και πειθαρχημένο θείο της, Γιάννη Δαλιανίδη, τη γνωριμία με τον Φίνο, τη «γλυκιά» σχέση της με τον Βασίλη Τσιβιλίκα, τον «τυπικότατο» Διονύση Παπαγιαννόπουλο και τους «πολυλογάδες», Ρένα Βλαχοπούλου και Κώστα Βουτσά. Επίσης, μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ και εξηγεί γιατί δεν της αρέσουν τα σύγχρονα σενάρια μυθοπλασίας. Τέλος, μοιράζεται την αγάπη της για το θέατρο που συνεχίζει να «υπηρετεί» με πάθος.

Πηγή Άρθρου

Share.