«Δεν τίθεται θέμα να κυκλοφορήσω ένα τόσο πρόσχαρο τραγούδι τη στιγμή που τόσες οικογένειες που αναζητούν ακόμα τους αγαπημένους τους».

Η Josephine ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την κυκλοφορία του νέου single της «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» λόγω της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Ενώ το τραγούδι κυκλοφόρησε στις υπηρεσίες streaming την Παρασκευή 3 Μαρτίου, όπως ήταν ήδη προγραμματισμένο, η πρεμιέρα του music video αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, όπως εξήγησε η Josepinhe σε μία σειρά αναρτήσεων που έκανε στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram.

«Με βασικό γνώμονα τον σεβασμό μου προς την ανθρώπινη ζωή που τόσο άδικα χάνεται. Με σεβασμό στα θύματα αλλά και των οικογενειών των θυμάτων της 1η Μαρτίου στα Τέμπη, αναβάλλω την κυκλοφορία του “Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου” που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 3 Μαρτίου», έγραψε η τραγουδίστρια.

Διαφήμιση

Η Josephine πρόσθεσε ότι «μέχρι το τέλος της εβδομάδας» θα ενημερώσει για τη νέα ημερομηνία της κυκλοφορίας του «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου».

«Δεν υπάρχει λόγος αφενός να “ρωτήσουμε κανέναν καθρέφτη” για ένα τόσο θλιβερό γεγονός που βοήθησε ένα ολόκληρο έθνος το πένθος και αφετέρου δεν τίθεται θέμα για εμένα να κυκλοφορήσω ένα τόσο πρόσχαρο τραγούδι τη στιγμή που τόσες οικογένειες που αναζητούν ακόμα τους αγαπημένους τους», εξήγησε για τους λόγους της απόφασής της.

Συνεχίζοντας, η Josephine εξέφρασε τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών και έστειλε ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

«Οι μοναδικές σκέψεις που έχω τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και όσων αναζητούν ακόμα τους αγαπημένους τους. Οι μοναδικές μου ευχές είναι οι τραυματίες να έχουν ταχεία ανάρρωση και όσοι αρνούνται μέχρι στιγμής να φτάσουν γρήγορα στη ζεστή αγκαλιά της οικογένειάς τους», ανέφερε.

«Καλό παράδεισο σε όσους έφυγαν τόσο άδοξα και τόσο νωρίς και καλή δύναμη σε όσους έμειναν πίσω. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων», κατέληξε η Josephine.

Με μία λιτή ανάρτηση ανακοίνωσε επίσης στο νυχτερινό κέντρο «Club Vogue» στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο εμφανίζεται η Josephine μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη, ότι δεν θα λειτουργήσει αυτήν την εβδομάδα, «σεβόμενοι το εθνικό πένθος».

Παράλληλα, υπό το βάρος των τραγικών γεγονότων, αναβλήθηκε και η εμφάνιση που ήταν επρόκειτο να πραγματοποιήσει η Josephine σε club στη Λευκωσία της Κύπρου την Πέμπτη 2 Μαρτίου, ως «ελάχιστη ένδειξη τιμής στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν».

Πηγή Άρθρου

Share.