Ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται στο «σπίτι του» και εκεί που θέλει η καρδιά του και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποχώρησε από το Survivor All Star μια εβδομάδα πριν και πλέον βρίσκεται περιτριγυρισμένος από τους δικούς του ανθρώπους και ιδιαίτερα την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Ο πρώην παίκτης σε μια μακροσκελή ανάρτηση αναφέρει ποια πράγματα είναι σημαντικά στη ζωή και ευχαριστεί τους συμπαίκτες τους και όσους βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο, κλείνοντας ένα κεφάλαιο της ζωής του.

«Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου μέχρι στιγμής. Η στιγμή που επιστρέφω στην αγάπη, στους ανθρώπους μου, σε αυτούς που με κάνουν τόσο ευτυχισμένο κάθε δευτερόλεπτο. Αν ένα πράγμα μου έμαθε αυτό το ταξίδι, είναι ότι τίποτα δεν έχει νόημα όταν είσαι μακριά από το «σπίτι». Και με τη λέξη «σπίτι» εννοώ όλους αυτούς και όλα αυτά που με κάνουν να νιώθω τόσο ευτυχισμένος και ευλογημένος κάθε μέρα. Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς για την αμέτρητη αγάπη που εισέπραξα και εισπράττω και θέλω να ξέρετε ότι όλη η «δύναμη» που είχα οφείλεται σε αυτήν την αγάπη. Προσπαθώ, και θα τα καταφέρω να απαντήσω σε όλα τα όμορφα μηνύματα σας Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που ζήσαμε παρέα αυτό το ταξίδι, τους συμπαίκτες μου ανεξαρτήτως ομάδας και φυσικά όλους τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι μας άντεξαν σε πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές και που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Και έτσι… ένα πανέμορφο κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει και αφήνει μόνο χαμόγελα. Thank you @survivorgreece»

Πηγή Άρθρου

Share.