Η Taylor Swift επεκτείνει το ρεκόρ της για τον καλλιτέχνη που έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία στα iHeartRadio Music Awards.

Η Taylor Swift θα τιμηθεί με το Βραβείο Καινοτομίας στα iHeartRadio Music Awards 2023, τα οποία θα λάβουν χώρα στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Το Innovator Award των iHeartRadio Music Awards έχουν λάβει στο παρελθόν καλλιτέχνες όπως ο Pharrell Williams, ο Justin Timberlake, οι U2, ο Bruno Mars, ο Chance the Rapper και η Alicia Keys.

Εκτός από τα μουσικά επιτεύγματά της, το iHeart επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ότι η Taylor Swift είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών και της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και ότι χρησιμοποιεί τη μουσική και την πλατφόρμα της για να εμπνεύσει τους νέους να χρησιμοποιήσουν την εκλογική δύναμή τους.

Διαφήμιση

Το Βραβείο Καινοτομίας απονέμεται μόνο περιστασιακά από τα iHeartRadio Music Awards, όταν ένας καλλιτέχνης έχει αποδείξει ότι έχει επηρεάσει την παγκόσμια pop κουλτούρα καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Το iHeart σημειώνει επίσης ότι η επιτυχία «Anti-Hero» της Taylor Swift, η οποία κυριάρχησε στο Billboard Hot 100 για οκτώ εβδομάδες από τον Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο, είναι αυτή τη στιγμή το τραγούδι με τις περισσότερες αναπαραγωγές σε όλο το iHeartRadio.

Επίσης, η P!nk θα λάβει το Icon Award των iHeartRadio Music Awards 2023, για «την επίδρασή της στην pop κουλτούρα, τη μεγάλη διάρκεια της καριέρας της και τη συνεχιζόμενη αξία της ως δύναμη στους τομείς των περιοδειών και του ραδιοφώνου με πιστούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο».

Στους καλλιτέχνες που έχουν τιμηθεί στο παρελθόν με το Icon Award αυτό συγκαταλέγονται οι Bon Jovi, ο Elton John και η Jennifer Lopez.

Τόσο η Taylor Swift όσο και η P!nk θα τραγουδήσουν ζωντανά στην τελετή απονομής των iHeartRadio Music Awards 2023, όπως και οι Kelly Clarkson, Keith Urban, Pat Benatar & Neil Giraldo, Muni Long, Cody Johnson και οι Coldplay, οι οποίοι θα εμφανιστούν live από τη Βραζιλία.

Η Taylor Swift επεκτείνει με το Βραβείο Καινοτομίας την ιστορική επίδοσή της για τον καλλιτέχνη που έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία (14) στα iHeartRadio Music Awards και θα έχει την ευκαιρία να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το ρεκόρ της στις 27 Μαρτίου.

Η Taylor Swift είναι μαζί τον Harry Styles οι δύο καλλιτέχνες με τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα iHeartRadio Music Awards 2023, έχοντας αποσπάσει ο καθένας από 8 υποψηφιότητες.

Συγκεκριμένα, η αστέρας της pop είναι υποψήφια στα iHeartRadio Music Awards 2023 για τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς, το Καλύτερο Κοινό, καθώς και για το Τραγούδι της Χρονιάς, τους Καλύτερους Στίχους και το Καλύτερο Μουσικό Βίντεο με το «Anti-Hero».

Επίσης, προτείνεται για την Επιτυχία της Χρονιάς στο TikTok με το «Bejeweled» και για την Αγαπημένη Χρήση Sample με το «Question…?», το οποίο χρησιμοποιεί στην έναρξή του ένα sample από το τραγούδι «Out Of The Woods» του άλμπουμ «1989» της Taylor Swift.

Πηγή Άρθρου

Share.