Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», η ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ (Greta Gerwig), “Barbie”, έφτασε σε εισπράξεις στα 1,342 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία της Warner Bros., ξεπερνώντας το «Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2», που μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο της πιο κερδοφόρας κυκλοφορίας του στούντιο μετά την πρεμιέρα του 2011 με 1,341 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα της «Barbie» στις ΗΠΑ ανέρχονται στα 592,8 εκατομμύρια δολάρια, και 745,5 εκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό.

Λίγες ημέρες νωρίτερα οι πωλήσεις εισιτηρίων της ξεπέρασαν το «The Super Mario Bros. Movie» της Illumination και της Universal η οποία ήταν η πιο κερδοφόρα ταινία του 2023 μέχρι στιγμής στο εγχώριο box office όπως ανέφεραν πολλά Μέσα την Πέμπτη. Ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεπεράσει τις εισπράξεις και στο παγκόσμιο box office ύψους 1,36 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να γίνει η κορυφαία κερδοφόρα ταινία της χρονιάς παγκοσμίως.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: 

Barbie: Η ταινία κατέρριψε το ρεκόρ εισιτηρίων του «The Dark Knight»
Μάικλ Σέρα: Μίλησε ο ίδιος με την Γκρέτα Γκέργουικ για να παίξει στη “Barbie”
Τιμοτέ Σαλαμέ – Σίρσα Ρόναν: Eίχαν αρνηθεί να συμμετέχουν στην ταινία “Barbie”

Πηγή Άρθρου

Share.