Οι δύο γιοι της Shakira τραγουδούν και παίζουν πιάνο μαζί με τη μητέρα τους.

Η Shakira παρουσιάζει το music video για το νέο τραγούδι της με τίτλο «Acróstico» που κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου.

Στο τρυφερό music video για το «Acróstico», η Shakira, εμφανίζεται μαζί τους δύο γιους της, τον 10 ετών Milan και τον 8 ετών Sasha, οι οποίοι τραγουδούν και παίζουν πιάνο μαζί με τη μητέρα τους.

«Φέτος ο Milan έγραψε τραγούδια που με έκαναν να δακρύσω και ο Sasha αφιέρωσε ώρες παίζοντας πιάνο και ανακαλύπτοντας τη φωνή του», έγραψε η Shakira σε μία ανάρτησή της στα ισπανικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν κυκλοφόρησε το music video.

Διαφήμιση

«Και οι δύο έχουν περάσει λίγο χρόνο μαζί μου στο στούντιο και μόλις άκουσαν αυτό το τραγούδι, ζήτησαν να συμμετάσχουν», αποκάλυψε.

«Το ένιωσαν και το ερμήνευσαν με τον δικό τους τρόπο και για τον εαυτό τους, με το ίδιο πάθος και συναίσθημα ενός ανθρώπου που κουβαλάει τη μουσική μέσα του», πρόσθεσε.

Το «Acróstico» είναι μία συγκινητική αφιέρωση στα παιδιά της Shakira.

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, το «Acróstico» (Ακροστιχίδα) είναι μία ποιητική δημιουργία που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το αρχικό γράμμα κάθε γραμμής των στίχων να σχηματίζει λέξεις – στην προκειμένη περίπτωση, τα ονόματα των παιδιών της Shakira.

Σε αυτή τη λιτή μπαλάντα, η Shakira χρησιμοποιεί την εμβληματική αισθαντική φωνή της για να μοιραστεί τα πιο ειλικρινή συναισθήματά της και την πιο ευάλωτη πλευρά της, εκφράζοντας τη βαθιά και αγνή αγάπη μίας μητέρας για τα παιδιά της.

Ο Sasha εμφανίζεται στο πλάι της μητέρας του στη μέση του music video, καθώς ο Milan παίζει πιάνο.

Προς το τέλος του «Acróstico», ο Milan ξεδιπλώνει και το ταλέντο του στο τραγούδι σε μία αξέχαστη συνεργασία μεταξύ της Shakira και των δύο παιδιών της.

«Milan και Sasha, είναι τόσο όμορφο να βλέπω πώς ανοίγετε τα φτερά σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να με κάνει να νιώθω πιο γεμάτη από το να είμαι η μαμά σας», κατέληξε η Shakira στην ανάρτησή της για τους δύο γιους της.

Πηγή Άρθρου

Share.