Η Selena Gomez θυμήθηκε την «απίστευτα συγκλονιστική» στιγμή που η φίλη της Francia Raisa δέχθηκε να της δωρίσει το νεφρό της.

Η Selena Gomez τόνισε ότι «ποτέ, μα ποτέ δεν θα χρωστάει σε κανέναν περισσότερο» από ό,τι στη Francia Raisa.

Η 30χρονη τραγουδίστρια υποβλήθηκε το 2017 σε μεταμόσχευση νεφρού με δότρια την 34χρονη ηθοποιό λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει από το αυτοάνοσο νόσημα του συστημικού ερυθηματώδους λύκου και απέτισε φόρο τιμής στην «καλύτερη φίλη» της για την ανιδιοτελή χειρονομία της, αναγνωρίζοντας ότι ήταν «πολύ, πολύ, πολύ τυχερή».

«Ποτέ, μα ποτέ, δεν θα χρωστάω σε κάποιον περισσότερο από τη Francia», υπογράμμισε η Selena Gomez μιλώντας στο επεισόδιο της εκπομπής «Dear…» του Apple TV+ που κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου.

Διαφήμιση

«Η σκέψη ότι κάποιος δεν είχε καν δεύτερες σκέψεις για να γίνει δότης ήταν απίστευτα συγκλονιστική», πρόσθεσε.

Η Selena Gomez θυμήθηκε στη συνέχεια τη στιγμή που η Francia Raisa συμφώνησε να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν θα μπορούσε να της δωρίσει το νεφρό της.

«Και μέσα σε τρεις ημέρες, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ήταν συμβατή. Ήταν μία από εκείνες τις στιγμές που ένιωσα ότι κάποιος με προσέχει», εξήγησε.

«Ξέρω ότι ήμουν πάρα πολύ τυχερή. Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους και γνωρίζω την έκβαση ορισμένων τέτοιων καταστάσεων και πόσο σοβαρές είναι, οπότε δεν το παίρνω αψήφιστα το γεγονός ότι μου συνέβη αυτό», σημείωσε.

Μετά την επέμβαση, η Selena Gomez και η Francia Raisa απέκτησαν η καθεμία τα ίδια τατουάζ με την ημερομηνία της μεταμόσχευσης νεφρού.

Η Selena Gomez ευχαρίστησε επίσης δημοσίως τη Francia Raisa όταν παρέλαβε το βραβείο για τη Γυναίκα της Χρονιάς στην εκδήλωση Women in Music του Billboard το 2017.

«Για να είμαι ειλικρινής, ότι η Francia θα έπρεπε να πάρει αυτό το βραβείο επειδή μου έσωσε τη ζωή», ανέφερε.

Αλλά πέρυσι, η Selena Gomez δέχθηκε κριτική από ορισμένους χρήστες των κοινωνικών δικτύων που εκτιμούσαν ότι δεν έδινε αρκετή έμφαση στη φιλία της με τη Francia Raisa

Αφού η Selena Gomez δήλωσε στο Rolling Stone τον Νοέμβριο του 2022 ότι θεωρεί την Taylor Swift ως τη «μοναδική φίλη» της στη βιομηχανία του θεάματος, η Francia Raisa φέρεται να έγραψε «ενδιαφέρον» μία ανάρτηση του E! News στο Instagram σχετικά με τη συνέντευξη, διαγράφοντας στη συνέχεια το σχόλιό της.

Η Selena Gomez αναφέρθηκε αργότερα στην κριτική, λέγοντας μέσα από το TikTok: «Συγγνώμη που δεν ανέφερα κάθε άτομο που γνωρίζω».

Αν και δεν είναι σαφές πότε γυρίστηκε το επεισόδιο με την εμφάνιση της Selena Gomez στο «Dear…», η τραγουδίστρια διευκρίνισε ότι είναι ευγνώμων για την ιστορία που έχει μοιραστεί με τη Francia Raisa.

Διαφήμιση

«Νομίζω ότι έπρεπε να συμβεί με τον τρόπο που συνέβη για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι. Ήταν γραφτό να το περάσω για να κάνω κάτι για τους άλλους», ανέφερε.

Πηγή Άρθρου

Share.