Η Selena Gomez μίλησε για τη μάχη της με το αυτοάνοσο νόσημα του λύκου της και για το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια γινόταν αντικείμενο αρνητικών σχολίων για το σώμα της.

Η Selena Gomez εξομολογήθηκε ότι «είπε ψέματα» όταν δήλωσε ότι δεν ενοχλείται από τα σχόλια στο διαδίκτυο που της έκαναν bodyshaming.

Η αστέρας της pop είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι δεν επηρεαζόταν από τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο για την εμφάνισή της, εξηγώντας ότι η φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει για το αυτοάνοσο νόσημα του λύκου προκαλεί αυξομειώσεις στο βάρος της.

Ωστόσο, η Selena Gomez παραδέχτηκε τώρα ότι τα κακεντρεχή σχόλια την πλήγωσαν πραγματικά, αλλά ήταν αποφασισμένη να μην τους επιτρέψει να τη νικήσουν.

Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Dear…» του Apple TV+, η Selena Gomez αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λύκο μετά από ένα ραντεβού με έναν οφθαλμίατρο, όπου ενημερώθηκε ότι η αρτηριακή πίεσή της ήταν τόσο υψηλή που έπρεπε να πάει στα επείγοντα περιστατικά.

«Απλά το σώμα μου πολεμούσε τον εαυτό του από μέσα. Αυτό ήταν το πιο σουρεαλιστικό σημείο, γιατί ποτέ δεν ένιωσα κόπωση, ήμουν νέα, ένιωθα εντελώς καλά», θυμήθηκε.

«Οπότε όταν άκουσα από έναν γιατρό: “Θα μπορούσατε να είχατε πάθει εγκεφαλικό επί σκηνής, θα μπορούσατε να είχατε πεθάνει” – αυτό ήταν βαρύ. Αλλά δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να το συνειδητοποιήσει, δεν ήθελα να το διαχειριστώ», συνέχισε.

«Το βάρος μου παρουσίαζε συνεχείς διακυμάνσεις επειδή έπαιρνα ορισμένα φάρμακα. Και προφανώς, οι άνθρωποι το εκμεταλλεύτηκαν. Ήταν σαν να μην μπορούσαν να περιμένουν να βρουν κάτι για να με αποδυναμώσουν. Με διαπόμπευαν επειδή έπαιρνα βάρος εξαιτίας του λύκου», είπε.

Η Selena Gomez μίλησε επίσης για τις αναρτήσεις για το σώμα της που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου.

«Είπα ψέματα. Πήγαινα στο διαδίκτυο και ανέβαζα μία φωτογραφία μου και έλεγα: “Δεν πειράζει. Δεν δέχομαι αυτά που λέτε”, ενώ ταυτόχρονα ήμουν στο δωμάτιο που το ανέβαζα και έκλαιγα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να ακούει αυτά τα πράγματα», αποκάλυψε.

«Δημοσίευα αυτά τα πράγματα, λέγοντας ότι δεν με ενοχλεί γιατί δεν ήθελα να επηρεάσει άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πράγμα, να διαπομπεύονται για την εμφάνισή τους, για το ποιοι είναι, για το ποιον αγαπούν», εξήγησε.

«Απλά πιστεύω ότι είναι τόσο άδικο. Δεν νομίζω ότι σε κανέναν αξίζει να αισθάνεται κατώτερος από αυτό που είναι», τόνισε η Selena Gomez.

Πηγή Άρθρου

Share.