«Ήταν τόσο γλυκός», δήλωσε η Rina Sawayama για τη συνεργασία της με τον Keanu Reeves.

Η Rina Sawayama ετοιμάζεται να κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο της στη νέα ταινία «John Wick 4».

Ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας σε λίγες ημέρες, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Good Morning America» και για να εξηγήσει πώς τελικά πήρε έναν ρόλο στο «John Wick 4» και να περιγράψει τις εμπειρίες από τη συνεργασία της με τον Keanu Reeves.

«Ήταν ειλικρινά σαν μία ονειρεμένη χολιγουντιανή κατάσταση», δήλωσε η Rina Sawayama στον παρουσιαστής της εκπομπής, George Stephanopoulos, για το γεγονός ότι της δόθηκε ο ρόλος της Akira Shimazu στην ταινία.

Διαφήμιση

«Γύριζα βίντεο για οντισιόν παρασκηνιακά εδώ και δύο χρόνια. Ποτέ δεν είχα καταφέρει να κλείσω κάτι στην πραγματικότητα. Έφτασα πολύ κοντά, όμως, στην πραγματικότητα να κλείσω στο “The Matrix”, κάτι που είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία. Στην πραγματικότητα μου τηλεφώνησε ξαφνικά ο Chad Stahelski, ο σκηνοθέτης», αποκάλυψε.

«Μου είπε: “Προσπαθώ να βρω κάποιον για αυτό τον ρόλο και έχω δει τα μουσικά σου βίντεο και βλέπω ότι μπορείς να παίξεις έναν ρόλο και βλέπω ότι χορεύεις και κάνεις χορογραφίες και σκηνές μάχης… Τι κάνεις τους επόμενους τρεις μήνες;”», θυμήθηκε.

Δύο ημέρες αργότερα, η Rina Sawayama βρισκόταν στο Βερολίνο για τα γυρίσματα του «John Wick 4».

Όμως, η συμμετοχή της στα γυρίσματα διεκόπη σύντομα, αφού υπέστη έναν μικρό τραυματισμό ενώ προσπαθούσε να γυρίσει μία σκηνή δράσης και χρειάστηκε να πάρει μία εβδομάδα άδεια για να αναρρώσει.

«Ο Chad και το “John Wick”… Τις σκηνές δράσης τις γυρίζεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχουν πολλές διακοπές και έτσι πρέπει να μάθεις τη χορογραφία από την αρχή μέχρι το τέλος», εξήγησε η Rina Sawayama.

«Είναι μεγάλες σκηνές, και στην πραγματικότητα την πρώτη εβδομάδα, πιάστηκε ένα νεύρο στην πλάτη μου απλά κάνοντας τις πιο βασικές κινήσεις, οπότε αυτό δεν ήταν καθόλου ωραίο. Μετά από μία εβδομάδα, είχα την καλύτερη ιατρική περίθαλψη και έγινα καλύτερα και μπόρεσα να τα μάθω όλα», συνέχισε.

«Οι πέντε εβδομάδες, μου φάνηκαν ότι δεν ήταν αρκετές. Ήθελα περισσότερο χρόνο», είπε.

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, τον Keanu Reeves, η Rina Sawayama δήλωσε ότι οι φήμες ότι είναι ένας ευγενικός άνθρωπος με τον οποίο είναι εύκολο να συνεργαστεί κανείς είναι όντως αληθινές.

«Ήταν τόσο γλυκός. Προφανώς γνωρίζοντας ότι ήταν ο πρώτος μου ρόλος, απλά με φρόντιζε στα παρασκήνια», ανέφερε, προσθέτοντας ότι όταν οι κάμερες κλείνουν, ο Keanu Reeves είναι εξαιρετικά ταπεινός.

«Δεν είναι πολύ επιδεικτικός άνθρωπος. Κάνει πολλά πράγματα στα παρασκήνια για να βεβαιωθεί ότι όλοι αισθάνονται καλά. Είναι τόσο ευγενικός, και ειλικρινά, μπορεί να απενεργοποιήσει τον διάσημο μέσα του, κάτι που είναι περίεργο να το λέω», σχολίασε.

«Νομίζεις ότι κάποιος σαν τον Keanu που κυκλοφορεί στο πλατό έχει συνεχώς έναν αέρα διασημότητας γύρω του, αλλά αυτός είναι εκεί απλά για να δουλέψει. Δεν αισθάνθηκα καθόλου άβολα», τόνισε η Rina Sawayama.

Η ταινία «John Wick 4» θα προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 23 Μαρτίου.

Διαφήμιση

Πηγή Άρθρου

Share.