Οι πρώτες φωτογραφίες της Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου, η ταινία «Joker: Folie à Deux» έκανε γυρίσματα έξω από το κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν και η Lady Gaga εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια στον ρόλο της Harley Quinn.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Todd Phillips είχε δημοσιεύσει τον Φεβρουάριο την πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga και του Joaquin Phoenix από το «Joker 2», αλλά το συγκεκριμένο στιγμιότυπο φαίνεται να προέρχεται πριν η Δρ. Harleen Quinzel αποστατήσει και ερωτευτεί την ασθενή της.

Στις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, η Lady Gag εμφανίζεται ντυμένη με την κλασική κόκκινη και μαύρη περιβολή της Harley Quinn και φορά μακιγιάζ κλόουν, καθώς βγαίνει από το δικαστήριο της Gotham μέσα σε μία θάλασσα από αστυνομικούς και θεατές.

Διαφήμιση

Σε μία σκηνή, η Lady Gaga συνοδεύεται από ένα πλήθος αστυνομικών μέσα στον χώρο του δικαστηρίου και, σε ένα σημείο, γυρίζει και υψώνει τη γροθιά της στον αέρα.

Υπήρχαν εκατοντάδες κομπάρσοι στα σκαλιά του δικαστηρίου, με πολλούς από αυτούς να κρατούν πλακάτ και σημαίες. Μερικοί από τους αστυνομικούς εθεάθησαν επίσης να διαθέτουν εξάρτυση μάχης.

Σε ένα από τα παρασκηνιακά στιγμιότυπα, η Lady Gaga βγάζει επίσης μία φωτογραφία με ττους κομπάρσους και ένα μέλος του συνεργείου, δείχνοντας ότι περνούσε υπέροχα στα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία της.

Η ταινία φέρεται να συνεχίζεται μετά το τέλος των γεγονότων του «Joker» του 2019, όπου ο ομώνυμος χαρακτήρας που υποδύεται ο Joaquin Phoenix ξεκινάει μία βίαιη σταυροφορία στην Gotham City, οπότε θα ήταν λογικό να επισκεφθεί η Harley Quinn τον σύντροφό της στο δικαστήριο.

Το «Joker: Folie à Deux» είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2024. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ταινία θα έχει τη μορφή μιούζικαλ.

Τον Νοέμβριο του 2019, το «Joker» έγινε η ταινία κόμικ με τα υψηλότερα κέρδη όλων των εποχών, με αποτέλεσμα η Warner Bros. να επισπεύσει τη δημιουργία ενός sequel διατηρώντας στις θέσεις τους τον πρωταγωνιστή Joaquin Phoenix, τον σκηνοθέτη Todd Phillips και τον σεναριογράφο Scott Silver.

Φωτογραφίες

Πηγή Άρθρου

Share.