Η Noah Cyrus τονίζει ότι οι λέξεις μπορούν να είναι «δολοφονικές».

Η Noah Cyrus αντεπιτίθεται στους χρήστες του διαδικτύου που προσπάθησαν να την καταρρακώσουν μετά την είδηση του αρραβώνα της.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η 23χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον σχεδιαστή μόδας Pinkus εδώ και ένα μήνα, δημοσιεύοντας στα social media τόσο φωτογραφίες με τον αρραβωνιαστικό της όσο και μία φωτογραφία του εντυπωσιακού δαχτυλιδιού των αρραβώνων της.

Παρά την ευχάριστη είδηση, δεν ήταν όλα τα σχόλια ευγενικά. Ορισμένοι επέλεξαν, αντί να συγχαρούν το ζευγάρι, να στρέψουν τα βέλη τους προς τη Noah Cyrus, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση.

Διαφήμιση

«Από τη στιγμή που ανακοίνωσα κάτι τόσο αγνό και ευτυχισμένο για εμένα και τη ζωή μου, το διαδίκτυο και τα σχόλια εργάζονται τόσο σκληρά για να μου πάρουν τη χαρά, την αγάπη και την ευτυχία», έγραψε η Noah Cyrus σε δύο αναρτήσεις στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram.

Η Noah Cyrus δήλωσε την απογοήτευσή της απέναντι στους χρήστες του διαδικτύου που τη χαρακτήριζαν «άσχημη» και «σχολίαζαν το πρόσωπο και το σώμα μου, όπως κάνατε όλοι σας όταν ήμουν μόλις 11-12 ετών… όταν ακόμα έπλαθα το μυαλό μου».

«Με έκαναν να πιστέψω αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι στο διαδίκτυο ότι εγώ η ίδια, εκείνο το μικρό κορίτσι, δεν μου άξιζε να ζήσω επειδή δεν ήμουν αρκετά καλή και δεν ανταποκρινόμουν στα δικά σας πρότυπα ομορφιάς», συνέχισε.

Η Noah Cyrus εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν είχε επηρεαστεί από τη σκληρότητα του διαδικτύου και πάλευε με τις σκέψεις αυτοκτονίες και τον εθισμό.

«Μου υπενθύμισαν ξανά σήμερα πόσο πολύ άσχημο είναι το διαδίκτυο και πώς με έστρεψε εναντίον του εαυτού μου και με έκανε να πιστέψω ότι έπρεπε να αυτοκτονήσω, ότι δεν άξιζε να ζω, κατέληξα να είμαι αυτοκτονική και εξαρτημένη από τα ναρκωτικά», ανέφερε.

«Ανησυχώ τόσο πολύ για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο διαδίκτυο και για τα δικά μου παιδιά. Σε κανέναν δεν αξίζουν τα λόγια που διάβασα σήμερα», έγραψε, πριν προσθέσει ότι αισθάνεται «τυχερή» που αυτή τη στιγμή τέτοια σχόλια δεν μπορούν να την κάνουν να «πληγώσει» τον εαυτό της.

«Το διαδίκτυο είναι η κόλαση στη γη και είμαστε όλοι εδώ μαζί. Να έχετε μία καλή μέρα», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Σε μία δεύτερη ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram, η Noah Cyrus εξήγησε ότι μοιράστηκε τις σκέψεις της για να προστατεύσει τους υπόλοιπους ανθρώπους που επηρεάζονται από «τις ίδιες λέξεις που τους λένε και πολύ χειρότερα».

«Ζούμε στο 2023 πρέπει να σταματήσουμε να κρίνουμε τους ανθρώπους για το ποιον αγαπούν, την εμφάνισή τους, την καταγωγή τους και το πώς ζουν τη ζωή τους» υπογράμμισε, αναφέροντας ότι έχει «βαρεθεί» και ότι «άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από τέτοιου είδους λέξεις».

Η Noah Cyrus ολοκλήρωσε την ανάρτησή της κατακεραυνώνοντας τις «δολοφονικές λέξεις που εσείς οι άνθρωποι λέτε με το πάτημα ενός κουμπιού και δεν υπάρχει ποτέ καμία ευθύνη».

«Έχω κουραστεί τόσο πολύ να το βλέπω καθημερινά. πραγματικά με αηδιάζει», συμπλήρωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Διαφήμιση

Πηγή Άρθρου

Share.