Η Mimi Webb κερδίζει τον δικό της χώρο στη μουσική βιομηχανία με σταθερά βήματα.

Η Mimi Webb εξομολογήθηκε ότι εμπνέεται στην καριέρα της από την ανάδειξη της Dua Lipa σε παγκόσμιο φαινόμενο της pop και δήλωσε ότι είναι «απόλυτα ερωτευμένη» μαζί της.

Η 22χρονη τραγουδίστρια φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα της 27χρονης σούπερ σταρ, αφού έγινε η πρώτη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα μετά την Dua Lipa που κατάφερε να εμφανιστεί με δύο τραγούδια της στο Top 15 του Official Singles Chart του Ηνωμένου Βασιλείου πριν κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ της.

«Πήρα πολλή έμπνευση από το πώς έκανε τα βήματά της και έχτισε την καριέρας της από το μηδέν, ξεκινώντας από τις μικρές συναυλίες και φτάνοντας στα μεγάλα γήπεδα», είπε η Mimi Webb για την Dua Lipa μιλώντας στο Billboard.

Διαφήμιση

Αυτή η σταδιακή άνοδος είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο η Mimi Webb και η ομάδα της έφτασαν σε αυτή τη στιγμή.

Ένα επιτυχημένο single οδήγησε στο πρώτο άλμπουμ της, το οποίο με τη σειρά του έφερε μία περιοδεία ως headliner στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Αυτό που ελπίζει η Mimi Webb ότι θα ακολουθήσει είναι η επιτυχία στις ΗΠΑ.

Εκτός από την Dua Lipa, η Mimi Webb εξέφρασε τον θαυμασμό της και για γυναίκες συναδέλφους της όπως η επίσης ανερχόμενη Tate McRae, την οποία συνόδευσε στην περιοδεία της.

Η Mimi Webb είχε προηγουμένως εξηγήσει πώς η δουλειά της ως πωλήτρια την είχε προετοιμάσει για τη ζωή στην pop μουσική.

«Ξεκίνησα στο λιανικό εμπόριο όταν ήμουν περίπου 16 ή 17 ετών. Εργαζόμουν τις καθημερινές και μερικά Σαββατοκύριακα, ενώ μπαινόβγαινα στο στούντιο. Ήταν δύσκολο», θυμήθηκε.

«Πρέπει να συνεχίζεις και να στέκεσαι στα πόδια σου, αλλά σίγουρα μου έμαθε να συνεχίζω τώρα, κάτι που είναι χρήσιμο!», υπογράμμισε.

Η Mimi Webb, η οποία κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της «Amelia» την περασμένη εβδομάδα, θεωρεί ότι η επιτυχία της οφείλεται στην εφαρμογή του TikTok.

«Το TikTok ήταν απλά μία τόσο απίστευτη εφαρμογή για να τη χρησιμοποιείς, ειδικά στο lockdown”, ανέφερε.

“Θυμάμαι να σκέφτομαι: “Πώς θα κυκλοφορήσω μουσική και θα κάνω τον κόσμο να την ακούσει και να γνωρίσει το πρόσωπό μου;”. Το TikTok ήταν απλά η τέλεια εφαρμογή γι’ αυτό», είπε η Mimi Webb.

Πηγή Άρθρου

Share.