Η Leigh-Anne Pinnock μίλησε για το πρώτο προσωπικό τραγούδι της και τον ήχο του νέου άλμπουμ που ετοιμάζει.

Ένα χρόνο από τότε που οι Little Mix χώρισαν και επίσημα τους δρόμους τους, η Leigh-Anne Pinnock έκανε το πρώτο βήμα της σόλο καριέρας της με το νέο single «Don’t Say Love».

Η Leigh-Anne Pinnock μίλησε στο People για το νέο τραγούδι της και το επερχόμενο άλμπουμ της στο κόκκινο χαλί των BET Awards 2023, δηλώνοντας ότι είναι ενθουσιασμένη που «θα δείξει σε όλους από τι είναι φτιαγμένη».

«Αισθάνομαι ωραία. Η υποδοχή του single ήταν απίστευτη. Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στις Ηνωμένες Πολιτείες για να το προωθήσω και απλά είναι καταπληκτικό να βλέπω τις αντιδράσεις όλων. Ήταν διασκεδαστικό», είπε.

Διαφήμιση

Το «Don’t Say Love» είναι ένα dance-pop τραγούδι με στοιχεία από την UK garage σκηνή. Είναι σίγουρα μια μικρή απόκλιση από το χαρακτηριστικό ύφος των Little Mix, αν και παραμένει οικείο στους μακροχρόνιους ακροατές του συγκροτήματος.

Αλλά η Leigh-Anne Pinnock υποστηρίζει ότι το τραγούδι είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά τον ήχο του επερχόμενου πρώτου προσωπικού άλμπουμ της.

«Για εμένα, ήταν σημαντικό να συμπεριλάβω τη μουσική των ειδών που μου άρεσε να ακούω όταν μεγάλωνα και ακόμα και τώρα. Έτσι, reggae, R&B, Afrobeats, λίγο garage», εξήγησε για την έμπνευση των νέων τραγουδιών της.

«Ήθελα να συνδυάσω αυτά τα είδη και να βάλω τη δική μου σφραγίδα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για το άλμπουμ», πρόσθεσε.

Η Leigh-Anne Pinnock δήλωσε επίσης ότι οι θαυμαστές θα δουν στο πρώτο άλμπουμ της μια πλευρά της που δεν μπόρεσε να εκφράσει πλήρως στις Little Mix.

«Σίγουρα πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στη Leigh-Anne απ’ όσα γνωρίζετε», ανέφερε.

«Όταν είσαι σε ένα συγκρότημα, δεν μπορείς να δείξεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου, οπότε νομίζω ότι αυτό είναι το συναρπαστικό», συνέχισε.

«Μπορώ να ξεκλειδώσω όλες αυτές τις δυνατότητές μου τώρα και να δείξω σε όλους από τι είμαι φτιαγμένη και τι μπορώ να κάνω», σημείωσε η 31χρονη τραγουδίστρια.

Αφού η Jesy Nelson αποχώρησε από το συγκρότημα τον Νοέμβριο του 2020, οι Little Mix ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο του 2021 ότι θα χώριζαν τους δρόμους τους μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας τους το 2022.

Ωστόσο, η Leigh-Anne Pinnock, η Perrie Edwards και η Jade Thirlwall διαβεβαίωσαν τους θαυμαστές τους ότι «δεν διαλύονται» και υποστήριξαν ότι το συγκρότημα θα κάνει ένα «διάλειμμα».

Πηγή Άρθρου

Share.