Η Jessie J «κλαίει με δάκρυα ευτυχίας» μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η Jessie J έγινε μητέρα για πρώτη φορά, ενάμιση χρόνο μετά την καταστροφική απώλεια της προηγούμενης εγκυμοσύνης της.

Η 35χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε με μία ανάρτησή της στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram την Παρασκευή ότι την περασμένη εβδομάδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Αν και δεν αποκάλυψε το όνομά του μωρού ή άλλες λεπτομέρειες, είναι εμφανές ότι η Jessie J είναι ενθουσιασμένη και σφύζει από χαρά που έγινε μαμά.

Διαφήμιση

«Πριν από μία εβδομάδα άλλαξε ολόκληρη η ζωή μου. Ο γιος μου μπήκε σε αυτόν τον κόσμο και η καρδιά μου έγινε διπλάσια», έγραψε η ίδια.

«Το συναίσθημα είναι απερίγραπτο. Πετάω μέσα στην αγάπη. Είναι μαγικός. Είναι όλα τα όνειρά μου που γίνονται πραγματικότητα. Είναι όλος μου ο κόσμος», συνέχισε.

«Αυτός και εγώ τα πάμε και οι δύο υπέροχα. Απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αληθινός, εδώ και δικός μου», σχολίασε.

Η Jessie J πρόσθεσε ότι κλαίει με δάκρυα ευτυχίας και ευχαρίστησε εκείνους που βρέθηκαν στο πλευρό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της για τη συνεχή αγάπη και την υποστήριξή τους.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια προετοιμαζόταν εδώ και καιρό με ενθουσιασμό και ανυπομονησία για τον νέο ρόλο της ως μαμά.

«Σε ευχαριστώ που ήρθες σε μένα», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 19 Μαρτίου, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύεσαι ότι το σώμα μου μπορεί να σε κρατήσει ασφαλή. Σε ευχαριστώ που μου έχεις χαρίσει ήδη μέχρι στιγμής την πιο ξεχωριστή εμπειρία και τον πιο σημαντικό ρόλο που θα έχω σε ολόκληρη τη ζωή μου», πρόσθεσε.

Σημειώνοντας ότι ανυπομονεί να συναντήσει το μωρό της, η Jessie J έκανε στη συνέχεια μία γλυκιά αφιέρωση στον σύντροφό της Chanan Safir Colman, με τον οποίο απέκτησε το πρώτο της παιδί.

«Αγαπώ τόσο πολύ τον μπαμπά σου, δεν θα ερχόσουν χωρίς αυτόν. Είναι ο πιο υπομονετικός, ήρεμος και εμφανίσιμος άντρας. Θα τον αγαπήσεις όταν τον γνωρίσεις», σημείωσε.

«Νιώθω τόσο συγκινημένη καθώς κάθε Ημέρα της Μητέρας πριν από αυτή ήταν τόσο διαφορετική», ανέφερε.

Αφού η Jessie J αποκάλυψε τον Νοέμβριο του 2021 ότι είχε χάσει το μωρό που περίμενε, όταν προσπάθησε να αποκτήσει μόνη της παιδί, ανακοίνωσε ότι ήταν ξανά έγκυος τον περασμένο Ιανουάριο.

Πηγή Άρθρου

Share.