Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» θα δούμε πως ο Άρης και η Αντιγόνη χωρίζουν. Δείτε στο happytv.gr τις εξελίξεις:

  • Ο Λεωνίδας προσπαθεί να επισκεφθεί την Ειρήνη στο νοσοκομείο.

Επεισόδια 123+124 (Πέμπτη 9 Μαρτίου). Η Δήμητρα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Ειρήνη και ο επίδεσμος στο χέρι της βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη. Ο Μιχάλης πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και βρίσκει μια αφορμή για να προειδοποιήσει τον Αλέξη με τρόπο και να του επιστήσει την προσοχή για τις συνέπειες των πράξεών του. Ο Αλέξης λαμβάνει το μήνυμα και ταράζεται. Στο μεταξύ, ο Άρης και η Αντιγόνη χωρίζουν. Ο Λεωνίδας προσπαθεί να επισκεφθεί την Ειρήνη στο νοσοκομείο, ο Φίλιππος όμως τον διώχνει για να μην τον δει ο Δημοσθένης και προκληθούν εντάσεις. Η Ιουλία θυμάται και εξομολογείται στον Στάθη ένα τραυματικό συμβάν από το παρελθόν, το οποίο εξηγεί τη μεγάλη φοβία της για τις μηχανές. Ένα σχόλιο της Χρυσούλας εξαγριώνει τον Αλέξη κι εκείνος αρπάζει ένα μαχαίρι και την απειλεί. Η Δήμητρα μπαίνει πάλι στο σπίτι τού Δημοσθένη για να ψάξει, αλλά αυτή τη φορά τη βρίσκει μέσα η Ασπασία.

Διαβάστε περισσότερα Spoiler για τη «Γη της ελιάς»

Προβολή επεισοδίου: Πέμπτη 9/3

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως:

  • Ο Λεωνίδας εμφανίζεται στο νοσοκομείο και ρωτά για την κατάσταση της Ειρήνης, γεγονός που παραξενεύει τον Δημοσθένη και τον βάζει σε υποψίες.
  • Η Ειρήνη οδηγεί επιπόλαια και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.
  • Η Αθηνά περνάει στην αντεπίθεση και προειδοποιεί τον Αλέξη πως, αν ακουμπήσει ξανά εκείνη ή τη Μαργαρίτα, την επόμενη ώρα θα βρεθεί στη φυλακή.

Πηγή Άρθρου

Share.