Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» θα δούμε πως η Εύα αποχαιρετά τον Χρήστο, αφού πρώτα του εξηγεί κάποια πράγματα. Δείτε στο happytv.gr τις εξελίξεις:

  • Η Μαργαρίτα πηγαίνει στον Ισίδωρο και, υπό το βάρος των ενοχών της, υποβάλει παραίτηση.

Επεισόδιο 179. Ο Αλέξης αυτοκτονεί. Η είδηση του θανάτου του πέφτει σαν κεραυνός στη Μάνη και διχάζει τις οικογένειες. Η Μαρίνα εξακολουθεί να βιώνει πολύ τραγικά τον χαμό της φίλης της και ο Ισίδωρος με τον Μάνο κάνουν ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν, καθώς ανησυχούν για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της. Από μια κουβέντα της Αρετής, ο Στέφανος καταλαβαίνει πώς η μητέρα του δεν έχει συγχωρέσει στ’ αλήθεια τον Φίλιππο και έχει κάτι άλλο στο μυαλό της, οπότε προειδοποιεί τη Βασιλική. Η Εύα αποχαιρετά τον Χρήστο, αφού πρώτα του εξηγεί κάποια πράγματα. Ο Κουράκος λέει στην Δήμητρα ότι είναι κι αυτός πεπεισμένος για την ύποπτη στάση του Δημοσθένη. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στον Ισίδωρο και, υπό το βάρος των ενοχών της, υποβάλει παραίτηση.

Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου + υποθέσεις των επόμενων επεισοδίων

Προβολή επεισοδίου: Επεισόδιο 179 (Πέμπτη 25 Μαΐου)

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως:

  • Η Μαργαρίτα επισκέπτεται τον Αλέξη στο κρατητήριο.
  • Η Μαρίνα συγκινείται όταν ο Ισίδωρος της χαρίζει το οικογενειακό δαχτυλίδι της Μυρτάλης.
  • Ο Αλέξης μέσα σε απόλυτο παραλογισμό σκοτώνει τη Μυρτάλη.
  • Ο Αλέξης παγιδεύει τη Θεοδώρα και τη βάζει στο αμάξι του.
  • Η Μαργαρίτα εξομολογείται στην Αθηνά ότι πήρε απόφαση να ζητήσει εισαγγελική εντολή για τον εγκλεισμό του Αλέξη σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Πηγή Άρθρου

Share.