Φαίνεται πως η μικρή Θεοδώρα θα μας απασχολήσει αρκετά, για όσο μείνει στην γη της ελιάς. Βλέπει την Μαργαρίτα σαν μητέρα της και κάνει νέους φίλους στη Μάνη. Βάζει στόχο να σπουδάσει, να γίνει γεωπόνος και η Μαργαρίτα την στηρίζει σε όλα..

Οι μέρες περνούν και οι τηλεθεατές αναρωτιούνται… Με ποιον θα μπορούσε να ερωτευτεί η Θεοδώρα; Όπως είχε αναφέρει και η ίδια στον Φίλιππο και την Βασιλική, στο παρελθόν είχε ερωτευτεί ένα αγόρι, αλλά δεν προχώρησε η σχέση τους.

Η Βασιλική της είπε πως θα βρεθεί κάποιος άλλος, που θα τη νοιάζεται και θα την αγαπά πραγματικά… Ποιος θα είναι αυτός και τι ανατροπές έρχονται στη ζωή της; Οι τηλεθεατές σχολιάζουν μέσω Twitter πως η Θεοδώρα δε θα αργήσει να ερωτευτεί τον.. Χρήστο!

Μόλις η Εύα φύγει από την γη της ελιάς, για να ανοίξει τα φτερά της, ο Χρήστος και η Θεοδώρα ίσως έρθουν κοντά. Το κορίτσι αυτό, ρομαντικό κι ονειροπόλο, θα κερδίσει το ενδιαφέρον του Χρήστου, ο οποίος θα νιώσει υπερπροστατευτικά απέναντί της..

Θα είναι αυτός ο νέος της έρωτας; Πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας ιστορίας.

Πηγή

Πηγή Άρθρου

Share.