Η Floor Jansen των Nightwish αποσύρεται προσωρινά τη σκηνή για να προστατεύσει την υγεία του μωρού που περιμένει.

Η τραγουδίστρια Floor Jansen των Nightwish αναγκάστηκε να ακυρώσει τις επικείμενες σόλο συναυλίες της, αποκαλύπτοντας ότι κατέρρευσε μετά από συναυλία του συγκροτήματος στη Vaasa της Φινλανδίας.

Η συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου, ήταν ο τελευταίος σταθμός της τελευταίας ευρωπαϊκής περιοδείας των Nightwish, αφού το συγκρότημα ακύρωσε μία συναυλία στο Όσλο που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες αργότερα.

Η Floor Jansen, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, επρόκειτο να δώσει δύο συναυλίες στην Ολλανδία στις 6 και 8 Ιουλίου, όμως μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, προχώρησε στην ακύρωση των εμφανίσεών της.

Διαφήμιση

«Αγαπητοί μου. Με μεγάλη λύπη, πρέπει να ακυρώσω τις συναυλίες μου στις 6 και 8 Ιουλίου. Ο λόγος είναι ότι η υγεία μου δεν είναι αρκετά καλή για να πραγματοποιήσω με υπευθυνότητα τις συναυλίες», έγραψε η 42χρονη τραγουδίστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Εξαντλήθηκα μετά την τελευταία συναυλία μου με τους Nightwish στη Φινλανδία», αποκάλυψε.

«Τόσο πολύ που κατέρρευσα και χρειάστηκε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό μου είναι υγιές και ότι δεν έχω καμία σοβαρή ασθένεια», συνέχισε.

Η Floor Jansen αποκάλυψε ότι είναι έγκυος τον Μάρτιο. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε επιβεβαιώσει ότι είχε πλέον απαλλαγεί από τον καρκίνο του μαστού μετά τη διάγνωσή της το 2022.

Τον Απρίλιο, οι Nightwish ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσουν τις περιοδείες, δηλώνοντας ότι οι λόγοι αυτής της απόφασης είναι προσωπικοί, αλλά ζωτικής σημασίας για την ευημερία και το μέλλον του συγκροτήματος.

«Ωστόσο, ήμουν τόσο κουρασμένη που δεν ήταν πλέον δυνατό να συνεχίσω να εργάζομαι. Η συναυλία με τους Nightwish στο Όσλο έπρεπε να ακυρωθεί. Αυτό έγινε πριν από τρεις εβδομάδες», συνέχισε η Floor Jansen.

«Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να ανακτήσω αρκετή ενέργεια για να συνεχίσω να κάνω αυτές τις υπέροχες σόλο εμφανίσεις στην Ολλανδία. Αλλά δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη», ανέφερε.

«Για να διασφαλίσω την υγεία τόσο του εαυτού μου όσο και του αγέννητου μωρού μου, πρέπει να ξεκουραστώ και να επικεντρωθώ εξ ολοκλήρου στην ανάρρωσή μου και στην τελική φάση της εγκυμοσύνης μου», τόνισε.

Η Floor Jansen επανέλαβε τη λύπη της για τη δύσκολη απόφαση της ακύρωσης των συναυλιών της και δήλωσε ότι θα αποσυρθεί από τη σκηνή το επόμενο διάστημα.

«Η ακύρωση μίας συναυλίας μου ραγίζει την καρδιά! Είναι μία απόφαση που σίγουρα δεν παίρνω ελαφρά τη καρδία. Ελπίζω όμως να σας καλωσορίσω ξανά σε μία από τις συναυλίες μου στο εγγύς μέλλον! Με υγεία», σχολίασε.

«Προς το παρόν, θα αποχαιρετήσω προσωρινά τη σκηνή του κοινού και υπόσχομαι να προσέχω καλά τον εαυτό μου και το μικρό μου», κατέληξε η Floor Jansen.

Πηγή Άρθρου

Share.