Η Ελένη Γουρζή μας προσκαλεί σε μια μοναδική εμφάνιση, στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια. ‘’Ταξίδια μετά μουσικής’’ ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 Μαϊου, στις 21.30 μ.μ.Η Ελένη Γουρζή μας προσκαλεί σε μια μοναδική εμφάνιση, στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια. ‘’Ταξίδια μετά μουσικής’’ ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 Μαϊου, στις 21.30 μ.μ.

Μουσικές διαδρομές του χτες και του σήμερα, σε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στο λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο, σπουδαίων δημιουργών. Από τον Μανώλη Χιώτη και τον Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι τον Μίμη Πλέσσα ,τον Χρήστο Νικολόπουλο,τον Κώστα Λειβαδά, τον Σταμάτη Κραουνάκη κ.ά.

Η Ελένη Γουρζή με την υπέροχη και ζεστή φωνή θα έχει συνοδοιπόρους δύο εξαιρετικούς μουσικούς, τον μαέστρο και ενορχηστρωτή Χρήστο Κουμούση στο πιάνο και την Εύη Κανέλλου στα κρουστά. Παράλληλα θα μας παρουσιάσει το 1ο της τραγούδι με τίτλο ‘’Πέρασε Καιρός ‘’ σε στίχους και μουσική της Έλενας Ζανταρίδου και ενορχήστρωση του Χρήστου Κουμούση.

Γεννημένη στην Αθήνα και με καταγωγή από Λευκάδα , η Ελένη Γουρζή δραστηριοποιείται από το 2005 στο χώρο του τραγουδιού. Αν και απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αγάπη για τα γαλλικά και την εκπαίδευση, από πολύ μικρή αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της ερμηνείας και της επικοινωνίας μέσω του τραγουδιού. Έτσι παράλληλα έκανε σπουδές στο τραγούδι, με μαθήματα φωνητικής και συνεδρίες φωνολογίας και ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορες μουσικές σκηνές και συναυλίες, κυρίως σε αφιερώματα σε σημαντικούς δημιουργούς.

Πληροφορίες-Κρατήσεις :
210 1007079- 6944 945710
Είσοδος: 10 € Ώρα έναρξης: 21:30
Σπάρτης 14,Πλ.Αμερικής ΤΚ 11252 Αθήνα

Artist info:
Instagram: https :// www . instagram . com / gourzieleni /? hl = el
You Tube: https://www.youtube.com/channel/UCs2WCZAXW4p0Wg7DaQ1GecQ

About the Author
kal_admin

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, ενώ έχει καταγωγή από την Κέρκυρα. Σπούδασε «Επιστήμη των υλικών», με κατεύθυνση «Τεχνικός Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων» στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ έχει σπουδάσει και προγραμματισμό σε εργαστήρι ελευθέρων σπουδών. Παράλληλα έχει εργαστεί σε αρκετές εταιρείες πληροφορικής στην Πάτρα και στην Αθήνα, ως Τεχνικός Δικτύων, Διευθυντής Πληροφορικής & Senior Software. Από το 2004-2009, ήταν Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, της εταιρείας “Online Multistores” στην Πάτρα, ενώ από το 2012, είναι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, της εταιρείας “Firmware Hellas” στην Αθήνα, Η τελευταία του επιχειρηματική δραστηριότητα είναι η ίδρυση ενός ομίλου επιχειρήσεων στον ευρύτερο χώρο των Media και των ηλεκτρονικών περιοδικών, “PROMACO Group.

Πηγή Άρθρου

Share.