Από αυτό το Σάββατο 11 Μαρτίου, και κάθε Σάββατο, από νωρίς το βράδυ, οι τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές της νέας γενιάς, υπό την μουσική επιμέλεια του Μανώλη Κονταράτου.

Μία μοναδική μουσική πρόταση, όταν το λαϊκό, συναντάει το ρεμπέτικο τραγούδι, έρχεται τα Σάββατα, στο «Κάρμα Live Stage».

Ο ξεχωριστός ερμηνευτής, με το μουσικό dna του διάσημου παππού του, να κυλάει στο αίμα του, Γιώργος Ζαμπέτας, ενώνει τις δυνάμεις του, με τη μεγάλη φωνή του ρεμπέτικου, Νίκο Γραίγο, και έχοντας μαζί τους, την ταλαντούχα, Σοφία Παπουλάκου, υπόσχονται, ένα πρωτόγνωρο, μουσικό βίωμα, στο στέκι της οδού Πειραιώς 69!

Από αυτό το Σάββατο 11 Μαρτίου, και κάθε Σάββατο, από νωρίς το βράδυ, οι τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές της νέας γενιάς, υπό την μουσική επιμέλεια του Μανώλη Κονταράτου, υπόσχονται στο «Κarma Live Stage», μία μοναδική βραδιά διασκέδασης, που τιμάει το καλό ελληνικό τραγούδι, φέρνοντας στην Αθήνα, έναν ξεχωριστό μουσικό αέρα, με ρεμπέτικες και λαϊκές μελωδίες.

Το καλό τραγούδι, σε συνδυασμό με φαγητό, και ποτό, και κέφι, θα είναι οι πρωταγωνιστές, του ανανεωμένου «Karma Live Stage»!

Πηγή Άρθρου

Share.