Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε από καρδιάς για τον επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (18/5) βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τους φίλους και τους συγγενείς του.

«Είμαι χαρούμενος με το συμβάν» είπε αρχικά ο Γιώργος Γερολυμάτος και συνέχισε: «Δεν υπήρχε λόγος να ζει με τον τρόπο που ζούσε. Θα στεναχωριόμουν πολύ ζούσε φυτό, όπως ήταν τον τελευταίο καιρό. Ο Θεούλης ήθελε να αναπαύσει την ψυχούλα του και τον πήρε γιατί αυτός ήταν γίγαντας. Οι άνθρωποι που είναι υπερήφανοι και λιοντάρια στη ζωή, θα πρέπει να έχουν ωραίο τέλος. Το μοναδικό πράγμα που εύχομαι για τη ζωή μου είναι να έχω ένα ωραίο και υπερήφανο τέλος. Για αυτό το είπα αυτό, σε κόντρα για κάποιους άλλους. Με τον Στηβ ήμασταν σαν αδέρφια. Είμαι ο μοναδικός καλλιτέχνης/τραγουδιστής που θα μπορούσα να πω ότι ήμουν αληθινός φίλος του. Μου είχε εκμυστηρευτεί όλα τα μυστικά. Ήμασταν κολλητοί».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πέρασε δυσκολίες οικονομικές, τις οποίες αντιμετώπισε με έναν πολύ δυνατό τρόπο. Μέσα από τις στάχτες του γεννήθηκε. Ήταν έτοιμος να πεθάνει οικονομικά τρεις φορές. Δεν είχε διάθεση για ζωή μετά την οικονομική κατάρρευση. Ήταν απομονωμένος και αποτραβηγμένος από όλους. Συνάντησε αχαριστία. Τώρα οι καλλιτέχνες στεναχωριούνται για την απώλειά του αλλά όταν ήταν επιχειρηματίας στην πραγματική ζωή δεν είχαν στεναχωρηθεί για εκείνον. Ο Στηβ ήταν απέναντι σε όλους εντάξει, όχι το αντίθετο».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής για τον καλό του φίλο του οποίου η κηδεία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις 12,00 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Παπάγου…

Πηγή Άρθρου

Share.