Σύμφωνα με τη Real, το ζευγάρι σχεδιάζει ήδη τον γάμο του τον ερχόμενο Σεπτέμβρη σε ένα απίθανο και πολύ ρομαντικό σκηνικό, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα που λατρεύουν και οι δύο.

Η πρόταση γάμου αλά Ιταλικά

Ο Ευθύμης Ζησάκης είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σχεδόν πριν από έναν χρόνο κάτω από το μπαλκόνι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στη Βερόνα της Ιταλίας. Εκεί, ο γνωστός ηθοποιός είχε περάσει στο δάχτυλο της Χρύσας του ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ανάμεσά τους ήταν άκρως συγκινητικές, με τη Χρύσα Παπαλελούδη να συγκινείται πολύ από τη μεγάλη έκπληξη του αγαπημένου της ο οποίος είχε φροντίσει να μην καταλάβει απολύτως τίποτα εκείνη.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2020 στη θεατρική παράσταση “Η εκδίκηση της ηλίθιας”, όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δύο. Χρειάστηκαν μόνο έξι μήνες για να πάρουν την απόφαση να συγκατοικήσουν, καθώς ένιωσαν ότι δεν είχαν κανένα λόγο να περιμένουν. Λίγο αργότερα έγιναν και συνέταιροι αφού δημιούργησαν μια κοινή επαγγελματική στέγη, μια εταιρεία θεατρικών παραγωγών, με την οποία ετοίμαζαν παραστάσεις και θεατρικά έργα για παιδιά, που επιμελούνταν εξ ολοκλήρου οι ίδιοι.

Το ζευγάρι, μετά την πρόταση γάμου του ηθοποιού είχε αρχίσει να σχεδιάσει την ομορφότερη μέρα της ζωής του για το ερχόμενο φθινόπωρο που θέλουν να μείνει αξέχαστη τόσο στους ίδιους όσο και στους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Πηγή Άρθρου

Share.