Ανδρέας Καφάς – Πέγκυ Ζήνα – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Πέγκυς Ζήνα και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου είναι γεγονός και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κατάμεστο ”NOTES LIVE”.

Η αδελφική φιλία 25 χρόνων των δύο καλλιτεχνών επισφραγίστηκε με την πιο λαμπερή έναρξη, ενώ ο ενθουσιασμός των Κυπρίων και η διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, επιβεβαίωσαν ότι το αγαπημένο στέκι της Λεμεσού είναι για άλλη μια φορά το απόλυτο place to be. Άλλωστε η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν η πρώτη που άνοιξε το δρόμο στις μεγάλες συνεργασίες, που ακολούθησαν, όλα αυτά τα χρόνια στο μαγαζί ορόσημο πλέον της Μεγαλονήσου.

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου της Κύπρου, ενώ οι καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες τους και όχι μόνο. Η εξαιρετική αυτή συνεργασία, θα συνεχιστεί για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων! Τη μουσική διεύθυνση του προγράμματος έχει ο καταξιωμένος Γιώργος Ζαχαρίου. Μαζί τους οι Χάρης Γεωργίου, Μαρία Θεοδότου και Doody – Στέφανος Χριστοφόρου. Το hair styling και το make up της Πέγκυς Ζήνα επιμελήθηκαν οι Αλεξία Αλεξάνδρου και ο Βαλεντίνο Νικολάου αντίστοιχα, ενώ το styling του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου επιμελήθηκε η Πέννυ Βασιλείου.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – Πέγκυ Ζήνα
Χάρης Σιανίδης – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Πηγή Άρθρου

Share.