Στο εκατοστό εξηκοστό τρίτο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς» θα δούμε πως ο Ιάσονας, με τον ερχομό της κόρης του, αποφασίζει να αναλάβει δράση και να κλείσει κάθε εκκρεμότητα. Δείτε στο happytv.gr τις εξελίξεις:

Η κατάσταση με την Ευγενία και τον Μάρκο είναι έκρυθμη. Αυτός θέλει να είναι κοντά στο παιδί του που ακόμα δε γεννήθηκε, δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του αλλά η Ευγενία θέλει να τον κρατήσει μακριά τους. Ο Στέφανος θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις ισορροπίες και να συμπαρασταθεί και στους δυο. Ο Ιάσο νας, με τον ερχομό της κόρης του, αποφασίζει να αναλάβει δράση και να κλείσει κάθε εκκρεμότητα που υπάρχει ξεκινώντας πρώτα απ’ αυτούς που τον έχουν βλάψει.

Προβολή επεισοδίου: Τετάρτη 31 Μαΐου

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ευγενία, λόγω επιπλοκής, κινδυνεύει να χάσει το παιδί, παρότι προτιμάει να ρισκάρει τη δική της ζωή, κι ο Μάρκος πασχίζει να την αποτρέψει. Επίσης, η οργή της προς εκείνον για το τελευταίο περιστατικό δε λέει να σβήσει. Η Ελπίδα λαμβάνει ανώνυμο σημείωμα, υπαινικτικό για κάποια υπόθεση θανάτου… Η Αλεξάνδρα γεννάει κοριτσάκι, γεμίζοντας χαρά, τόσο η ίδια, όσο κι οι δικοί της. Εντωμεταξύ, ο Ιάσωνας έχει μάθει πως ο Μάρκος την έφερε να γεννήσει, αλλά τελικά πιστεύει την εξήγησή της, και συμφωνούν να λήξουν τον “πόλεμο” με τους δίπλα. Η Ευγενία φέρνει στον κόσμο ένα πρόωρο αγοράκι, κι όλοι αγωνιούν για το αν θα ζήσει…

Δείτε όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δείτε περισσότερα spoilers και εξελίξεις εδώ

Πηγή Άρθρου

Share.