Στο εκατοστό εικοστό τέταρτο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς» θα δούμε πως ο Νικόλας ανακαλύπτει πως η Άννα συγκατοικεί μ’ένα αγόρι. Δείτε στο happytv.gr τις εξελίξεις:

Η Αλεξάνδρα πληροφορείται πως η Γεωργία την κατηγορεί ότι την έριξε απ’τη σκάλα… Ο Στέφανος, που ξέρει ότι τους παρακολουθούν όλους, πασχίζει να τους προφυλάξει. Εντωμεταξύ ο Νικόλας ανακαλύπτει πως η Άννα συγκατοικεί μ’ένα αγόρι. Με αφορμή ένα σημαντικό γεγονός, ο Μιχάλης συνειδητοποιεί τη μοναξιά του και προσεγγίζει συναισθηματικά την εισαγγελέα. Η Ελπίδα ζητάει τη βοήθειά του, επειδή είναι σε κίνδυνο, κι εκείνος τελικά δέχεται. Η Αλεξάνδρα απάγεται απ’τον Σήφη, όμως ο Στέφανος με τον Μάρκο και τον Νικόλα αναλαμβάνουν δράση…

Προβολή επεισοδίου: Δευτέρα 27 Μαρτίου

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ελπίδα παίρνει μέρος των χρημάτων που συμφώνησε με τη Μαργέτα για να αποσύρει την κατηγορία σε βάρος του Ιάσονα. Ο Σήφης και οι άντρες του συλλέγουν πληροφορίες για τον Στέφανο, βάζοντας στο στόχαστρο και τη Μαργέτα. Ο Μάρκος μαθαίνει για το μεγάλο χρηματικό ποσό που έχει η Ελπίδα στην κατοχή της. Στην προσπάθειά του να τη βρει, ζητάει πληροφορίες από τον Κοντογιάννη που αστράφτει και βροντάει στη σκέψη ότι η Ελπίδα τον εξαπάτησε. Ένας έντονος καυγάς ανάμεσα σε Αλεξάνδρα και Ανθούλα παίρνει ανεξέλεγκτη τροπή με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Δείτε όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δείτε περισσότερα spoilers και εξελίξεις εδώ

Πηγή Άρθρου

Share.