Στο εκατοστό πεντηκοστό έβδομο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς» θα δούμε πως η Ελπίδα δεν μπορεί να συγχωρήσει τον Παύλο που επέτρεψε στη σύζυγό του να την ταπεινώσει στη δεξίωση. Δείτε στο happytv.gr τις εξελίξεις:

Ένα μικρό μπέρδεμα μεταξύ των δύο αρχοντικών επηρεάζει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία της Ευγενίας η οποία αδυνατεί να διαχειριστεί την αλήθεια για την πατρότητα του Γιωργάκη. Η ζήλεια της προς την Αλεξάνδρα γίνεται ολοένα και πιο φανερή και οι συνεχείς εκρήξεις της δοκιμάζουν αρκετά την υπομονή του Μάρκου. Ρόλο «πυροσβέστη» παίζει η Νότα, η οποία προτείνει στην Ευγενία να τη συνοδεύσει στην Αθήνα για ένα προσωπικό ζήτημα. Αυτό δίνει στον Μάρκο την ευκαιρία να εξομολογηθεί στην Αλεξάνδρα όλα όσα κρατάει μέσα του τόσο καιρό. Στην Αθήνα μεταβαίνει και ο Ιάσoνας για μία νέα πολλά υποσχόμενη συνεργασία που θα του επιφέρει χρήμα αλλά και δόξα. Η Ελπίδα δεν μπορεί να συγχωρήσει τον Παύλο που επέτρεψε στη σύζυγό του να την ταπεινώσει στη δεξίωση και παίζει ένα δυνατό χαρτί για να τον φέρνει με τα νερά της: τον εκβιασμό.

Προβολή επεισοδίου: Τρίτη 23 Μαΐου

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ευγενία είναι στα όριά της, βλέποντας συνεχώς την Αλεξάνδρα και το γιο του Μάρκου… Ο Κοντογιάννης εκλέγεται πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, μια θέση που ο Ιάσονας θεωρούσε σίγουρη. Στην εκλογή αυτή, έπαιξε κι η Μαργέτα ρόλο, θέλοντας να δείξει στο γιο της ότι η έχθρα του προς εκείνη τους αποδυναμώνει. Έτσι, η σχέση αποκαθίσταται. Σε γιορτή για την εταιρεία των Δεμερτζήδων, η Ελπίδα εισβάλλει κατηγορώντας μπροστά σ’ όλους την οικογένεια… Η Άννα, απηυδισμένη απ’τα ψέματα του Νικόλα, πάει να μείνει στον πατέρα της. Ο Ιάσονας αποφασίζει να ερευνήσει σοβαρά τι θέλει ο Κοντογιάννης από κείνους…

Δείτε όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δείτε περισσότερα spoilers και εξελίξεις εδώ

Πηγή Άρθρου

Share.