Στο εκατοστό εξηκοστό πέμπτο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς» θα δούμε πως ο Νικόλας προσεγγίζει ρομαντικά τη Ρηνιώ, που διστάζει, παρόλο που τον θέλει πολύ. Δείτε στο happytv.gr τις εξελίξεις:

Η Ευγενία είναι εμμονικά προσκολλημένη στο μωρό και δε θέλει να έχει ο Μάρκος επαφή μαζί του, ούτε με εκείνη, γεγονός που επιδεινώνει ακόμα πιο πολύ τη σχέση τους. Η Γεωργία μαθαίνει πως ο Στρατής δεν εξόφλησε ακόμα τον Κοντογιάννη, κάτι που την απελπίζει. Η Μαργέτα το πληροφορείται κι αποφασίζει να πληρώσει εκείνη. Επίσης, ο Νικόλας προσεγγίζει ρομαντικά τη Ρηνιώ, που διστάζει, παρόλο που τον θέλει πολύ. Τέλος, η Ευγενία αναγκάζεται ν’ αφήσει για λίγο το παιδί με τον Μάρκο. Λόγω όμως επιτακτικής ανάγκης του μικρού να θηλάσει, Αλεξάνδρα και Μάρκος αποφασίζουν να το αναλάβει εκείνη. Τότε επιστρέφει η Ευγενία…

Προβολή επεισοδίου: Παρασκευή 2 Ιουνίου

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η οικογένεια Δεμερτζή υποδέχεται όλη την αφρόκρεμα της περιοχής για να ευχηθούν για το νέο μέλος της οικογένειας. Όλα κυλούν ομαλά μέχρι που η Αθηνά εξαφανίζεται και η αποθήκη πίσω από το μικρό αρχοντικό τυλίγεται στις φλόγες. Σαν από μηχανής Θεός, η Ελπίδα έρχεται να  σώσει τη γιαγιά. Όλη την αναγορεύουν σε ηρωίδα και η Μαργέτα με τον Ιάσονα σκέφτονται να αλλάξουν στάση απέναντί της για τα μάτια του κόσμου. Το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στην Ευγενία και τον Μάρκο συνεχίζεται. Η υπομονή του Μάρκου εξαντλείται. Στέφανος και Νότα προσπαθούν να τον συγκρατήσουν. Η Νάντια βρίσκει στο γραφείο του Μιχάλη ένα σημείωμα της Φωτεινής και αναγνωρίζει τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα με αυτόν της ανώνυμης επιστολής για τον Μήτσο.

Δείτε όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δείτε περισσότερα spoilers και εξελίξεις εδώ

Πηγή Άρθρου

Share.