Στο εκατοστό πεντηκοστό ένατο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς» θα δούμε πως ο Μάρκος είναι περιχαρής με τη μεγάλη δουλειά, που έκλεισε, την οποία τη στέρησε απ’ τον Ιάσονα. Δείτε στο happytv.gr τις εξελίξεις:

Η Αλεξάνδρα, με αφορμή μια πληροφορία, καταλαβαίνει πως κάποιος ξέρει για την ίδια και τον Μάρκο. Υποπτεύεται την Ευγενία και, με τη στάση της προς εκείνη, την ωθεί ακόμα πιο πολύ στα όρια… Παράλληλα, η μητέρα της μικρής Μαρίνας πεθαίνει, κι η Γεωργία πείθει τον Στρατή να πάρουν το παιδί προσωρινά σπίτι τους… Ο Μάρκος είναι περιχαρής με τη μεγάλη δουλειά, που έκλεισε, την οποία τη στέρησε απ’ τον Ιάσονα.

Προβολή επεισοδίου: Πέμπτη 25 Μαΐου

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Κοντογιάννης μαθαίνει για τα νέα επαγγελματικά σχέδια του Δεμερτζή και αποφασίζει να αναλάβει δράση για να τον σταματήσει. Αυτή τη φορά θα ζητήσει και τη συμβολή του Στέφανου. Η Άννα θα μάθει πως ο Νικόλας είναι μπλεγμένος σε παράνομες δουλειές και θα τον αντιμετωπίσει ευθέως. Η Μαργέτα και ο Ιάσoνας ανησυχούν πως τώρα που είναι μόνος του ο Μάρκος θα βρει την ευκαιρία που ψάχνει για να βρεθεί με την Αλεξάνδρα. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να εμποδίσουν τη συνάντησή τους, αλλά η προσπάθεια τους αυτή θα αποβεί άκαρπη…

Δείτε όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δείτε περισσότερα spoilers και εξελίξεις εδώ

Πηγή Άρθρου

Share.