Η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε στην συγκλονιστική σειρά που πρωταγωνιστεί «Το βραχιόλι της φωτιάς».

Η Ελισάβετ Μουτάφη σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ, «Το βραχιόλι της Φωτιάς».

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Μιλάμε για μια αληθινή ιστορία και όχι μία. Είναι πάρα πολλές. Ήταν η πρώτη φορά που η ΕΡΤ και ακούμπησε αυτό το θέμα. Συγκινήθηκα τόσο πολύ, όταν διάβασα το βιβλίο. Μέσα από αυτές τις ιστορίες βλέπεις την ιστορία του κόσμου. Κάνω πολλά χρόνια τηλεόραση και έχω αγαπήσει όλες τις δουλειές μου τρελά. Τώρα εδώ επειδή είναι μια ιδιαίτερη δουλειά, κάθε φορά που διάβαζα ένα επεισόδιο πάθαινα μεγάλη συγκίνηση. Το ζητούμενο είναι να μπαίνεις μέσα στα πράγματα και να τα βιώνεις. Ο σκηνοθέτης ανέπνεε μαζί μας στα γυρίσματα. Μαθαίναμε συνεχώς πράγματα. Κάθε φορά που μιλάω για αυτό, κρατιέμαι να μη συγκινηθώ».

Στη συνέχεια η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» πρόσθεσε: «Αυτό που με έχει συγκινήσει περισσότερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έμπαιναν στα τρένα με τα βαλιτσάκια τους και δεν ήξεραν που πήγαιναν και γιατί. Αυτό το τεράστιο γιατί! Ο ραβίνος δεν τους είπε ποτέ να τρέξουν να σωθούν. Κάποιες στιγμές στα γυρίσματα βάζαμε τα κλάματα».

Πηγή Άρθρου

Share.