Ελένη Κρίτα: Η ηθοποιός μοιράστηκε άγνωστες και ξεκαρδιστικές ιστορίες από τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε».

H Ελένη Κρίτα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε τόσο σε σκηνές από το «Παρά πέντε» που θα τις μείνουν αξέχαστες όσο και για την απώλεια του συζύγου της.

«Το “Παρά Πέντε” ήταν μια σειρά που άλλαξε την καριέρα μου. Τα λόγια μου έβγαιναν πολύ φυσικά, λες και με γνώριζε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Γελούσαμε πολύ στα γυρίσματα και δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Θυμάμαι τη σκηνή με την πρώτη αντίδραση όταν είδα την Ζουμπουλία και νόμιζα ότι ήταν η οικιακή βοηθός. Μου έχει μείνει αξέχαστη η στιγμή που πέσαμε στην πισινά στο κολυμβητήριο με τα ρούχα και τις τσάντες. Κλωτσούσα τις κοπέλες που προπονούνταν στο κολυμβητήριο επειδή δεν είχα έλεγχο και τους έλεγα ότι θα βγουν μελανιασμένες. Είχαμε γελάσει πολύ στο γύρισμα με το τραπέζι αντίκα. Παραλίγο να μην γυριστεί η σκηνή από τα γέλια μας».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και την απώλεια του συζύγου της, εξομολογήθηκε: «Στον σύζυγο μου, Μιμή Χρυσομάλλη, ξεχώρισα το χιούμορ και την επίμονη διεκδίκηση του. Ο θάνατος του μου ήταν δύσκολος γιατί ήταν ξαφνικός. Ως μαμά δεν είμαι αυστηρή. Ως γιαγιά βάζω απλά κάποια όρια. Δεν θέλω να είμαι πιεστική γιατί εγώ έχω υποστεί πολύ καταπίεση. Η εγγονή μου είναι αυστηρή κριτής μαζί μου. Μου λέει αν κάπου δεν είμαι καλή ή με συγκρίνει με άλλες ηθοποιούς».

Διαβάστε επίσης:

Jay-Z: Στα 2,5 δισ. η περιουσία του – Θησαυρίζει από τη σαμπάνια που λάνσαρε παρά από τη μουσική

Όρμπαν: Δεν θα συλλάβουμε τον Πούτιν παρά το ένταλμα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Έκκληση στήριξης σε 9χρονο παιδί που παλεύει με τον καρκίνο πέντε χρόνια

Πηγή Άρθρου

Share.