Για όλους και για όλα μίλησε η Έλενα Παπαρίζου στην κάμερα της εκπομπής Dot Weekend το μεσημέρι της Κυριακής 2/7. 

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στη μουσική της καριέρα όσο και στον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη. Η βασίλισσα της Eurovision κλείνει επισήμως 20 χρόνια στη μουσική βιομηχανία και η χαρά της είναι μεγάλη.

«Δεν μετράω ποτέ τα βραβεία που παίρνω. Θεωρώ πώς αν αρχίσω και τα μετράω θα τα γρουσουζέψω.

Δεν νιώθω ότι με πνίγει η αγάπη του κόσμου, ότι πρέπει να ανταποδώσω. Μου φαίνεται όσο φυσικό. Μοιράζομαι πράγματα από την παιδική μου ηλικία και έρχεται η αγάπη. Θεωρώ ότι είναι ισότιμη η αγάπη. Θέλω να δουλέψω σκληρά γιατί δεν είμαι μόνη μου σε αυτή τη δουλειά. Είναι μια τεράστια αλυσίδα και παίρνω το βάρος που στέκομαι μπροστά. Είναι η καλλιτεχνική μου οικογένεια απλά αυτοί δεν φαίνονται. Δεν μου αρέσει να αλλάζω συνεργάτες. Είμαι πιστή στις σχέσεις μου.

Δεν μετάνιωσα ποτέ που έφυγα από τη Σουηδία. Δεν θέλω να μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει. Αν ήταν κάτι επιπλέον να συμβεί, θα είχε συμβεί. Η Σουηδία είναι η πρώτη μου πατρίδα γιατί εκεί γεννήθηκα, η παιδεία μου. Την Ελλάδα τη γνώρισα δεύτερη γιατί δεν είχα ζήσει εδώ. Ερχόμενη στην Ελλάδα κατάλαβα πόσο Σουηδέζα είμαι.

Τώρα που έχουν αλλάξει τα δεδομένα, υπάρχει το Spotify και αν είναι να σε ανακαλύψει κάποιος, θα σε ανακαλύψει.

Υπάρχει κόσμος που αντί να προσφέρει στην κοινωνία κρύβεται πίσω από μια οθόνη και κράζει. Δεν μπορώ με την πικροχολία του άλλου.

Μέσα από την Eurovision είμαι γνωστή για τις δύο συμμετοχές μου και μία που προσπάθησα να διαγωνιστώ με την Σουηδία.

Στην Βουλγαρία αγαπούν πολύ τους Antique.

Για την προσωπική της ζωή ανέφερε:

«Με τον Ανδρέα είμαστε μαζί από το 2011 και παντρεμένοι από το 2015. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έχουμε βρει έναν τρόπο επικοινωνίας που λειτουργούμε πολύ καλά μαζί. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε κοινά και όταν δεν δουλεύουμε προσπαθούμε να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μας αρέσει η φύση, αγαπάμε τα βουνά. Πηγαίνουμε και στο εξωτερικό πολύ! Είμαστε οι άνθρωποι που ξυπνάμε και λέμε “Πάμε, Ιταλία” αλλά δεν ξέρουμε πού θα κοιμηθούμε το βράδυ».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Πηγή Άρθρου

Share.